СПА ПАКЕТ ЗА ДВАМА ДИВА РОЗА

Търсите специален подарък за любим човек – вземи ваучер за подарък за СПА пакети за двама ДИВА РОЗА.

Офертите за СПА пакети за двама са идеалният избор за всички двойки, които искат да прекарат повече пълноценно време заедно.  Подготвихме супер оригинална изненада какъв подарък да купите за своя партньор. Направете оригинален подарък, като изберете от процедурите, терапиите или услугите от нашето SPA MENU. Масаж за двама е идеалният подарък за Свети Валентин… Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури. Подаръкът представлява ваучер под формата на папирус в луксозна опаковка с избраната от Вас услуга, който може да закупите на място /София, Бул.Сливница 115/ или да ви бъде изпратен по куриер (плюс разходи по доставката). Валидността на ваучерите е 2 месецa от датата на закупуване.

СПА пакети за двама

ВАУЧЕР ПОДАРЪК-СПА пакети за двама! Изберете терапия от богатото ни спа меню. Зарадвайте любимия човек с неповторима емоция в SPA DEMETRA

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО. ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ СВОИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА. АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ – ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК И ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ САМ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ИЗБОР! 

СПА ПАКЕТ ЗА ДВАМА ДИВА РОЗА

СПА ПАКЕТ ЗА ДВАМА ДИВА РОЗА

СПА преживяването с аромат на Роза започва с два синхронни арома масажа Дива Роза, последвани от Хидромасажна вана с розово масло. СПА приключението приключва с комплимент от SPA DEMETRA – две чаши червено вино, поднесени във ваната или в зона Релакс. В романтична обстановка на приглушена светлина и релакс музика ще съществувате само Вие и вашата половинка. 

Какви са ползите на розата като козметична съставка:

Цена за двама:
230лв./частичен масаж
280лв./масаж цяло тяло
Резервирайте час