fbpx

Възстановяване след раждане

Възстановяване след разждане

Терапия за трайно възстановяване след раждане – Истински късметлийки са тези, на които не им личи, че са раждали. Повечето родилки се нуждаят от месеци, за да се възстановят след раждането и да възвърнат физическата си форма. Постигни мечтаното тяло. Eкипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме „МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ“. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете страхотни резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки. Възможно е! Запиши час за безплатна диагностика: 0885 877 866



ТРАЙНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД РАЖДАНЕ!

Методът разбива мастните натрупвания. Подобрява метаболизма. Подпомага освобождаването на задържаните течности по време на бременността. Възстановява съединителната тъкан. Стяга отпуснатата кожа. Намалява сантиметри в проблемните области. Бори се с целулита, който се засилва по време на бременността.

М – моделирай
L – липоазгради
B – борба с целулита

Най-новото поколение естетични технологии за поддържане на тялото, здравето и красотата oт SPA DEMETRA. Терапията сред фаворитите този сезон е МLB, която има амбицията за номер едно в областта на склуптуриране на тялото. Методът съчетава силно липолитично действие, добре подбрани активни съставки, иновативна техника, които дават отлична възможност за отслабване, лифтинг, стягане, намаляване на целулит и отстраняване на мазнините.

Плосък корем след Раждане

Прибирането на корема след раждането е препятствие, пред което се изправя всяка майка. Истината е, че това нито се случва бързо, нито пък лесно. Години наред практика ни бяха нужни да са намерим оптимално брой процедури и добри терапии в комбинация с естетична апаратура. SPA DEMETRA има решение за прибиране на стомаха след раждане. Програмата е строго индивидуална, нужно е да запишете час на рецепция на SPA DEMETRA за безплатна диагностика.

ПРОГРАМА Антицелулитен Детокс

Tерапия със зелен чай, кафе, канела и водорасли – редуциране на целулита със силен отслабващ ефект. Програмата е революционен метод в областта за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. Подходяща за всеки, който желае да се раздели с излишните сантиметри. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания в проблемните зони.

Detox – Предходна фаза, за детокс на организма.
AdipoSlim – Отслабване (трайна загуба на сантиметри), както и изгаряне на мазнините в проблемните зони.
Smooth cellulite – Фаза за борба с целулита и портокаловата кожа.
Tonificante – Стягане и оформяне контурите на тялото.

В ТОП форма след раждане!

SPA DEMETRA предлага следните процедури възстановяване след раждане:

Борба с теглото
Лечение на целулита
Моделирана на тялото
Лифтинг на бюста
Стрии
Разширени вени
Уморени крака
Избелващи терапии
Фотопигментация