fbpx

Козметичен кабинет за вас абитуриенти

ЗА ВАС АБИТУРИЕНТИ!
За да сте неотразими в празничната нощ!

Козметичен кабинет

Кожата на лицето ни е като самите нас – непредвидима, променлива, капризна. Ето защо грижите, които полагаме за красотата си, трябва да са строго специфични. Процедурите в SPA DEMETRA се извършват след задължителна диагностика и индивидуален подход, обхващащ грижите за лице и тяло. Ние ще се погрижим Bашата кожа да възвърне перфектния си вид. Терапии c които ще върнем тонуса, свежестта и блясъка на вашата кожа са:ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ – целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по доброто проникване на следващите продукти. Предходна процедура преди всяка терапия.

ХИДРАТИРАЩА ПРОГРАМА – дехидратираната кожа е фина и крехка, без блясък и тонус Характеризира се с недостатъчно овлажняване и липса на себум. Вследствие на това хидролипидния и слой не е в състояние да изпълнява защитната си роля. Кожата Ви подсказва, че се нуждае от хидратиране. SPA DEMETRA Ви дава оптималния отговор за хидратиране, връщане на естествения воден баланс на кожата.

РЕВИТАЛИЗИРАЩА ПРОГРАМА – да пречистим тялото и духа си, да се освободим от токсините, да накараме тена си да заблести, да събудим доброто си настроение.

ОВЛАЖНЯВАЩА ПРОГРАМА – също както цветята кожата ни има нужда от влага, иначе ще се отпусне и повехне.

КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА – терапия за подложени на стрес, пушачи и живеещи в градски условия, абсолютна защита от агресивното действие на околната среда.

ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР – очите ни издават умората, стреса, липсата на достатъчно сън, кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. Терапията е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околоочния контур.

ТЕРАПИЯ ГИПС КЛИН/ 1 терапия –действие в 6 направления/ Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини, Стягане и оформяне контурите на  тялото. Терaпията мощно се бори със затлъстяване, оформяне и стягане на тялото преди бала , с 100% детоксикиращ ефект на тялото. Подходяща терапия за вас абитуриенти, ако роклята се закопчава, но имате няколко сантиметра излишни то това е терапията за Вас.

За вас мъже  – Мъжко подстригване, Мъжки кичури, Прическа, Официален грим, Почистване на лице, Терапия за затваряне на порите!