fbpx

Солариум

Солариум – начин за получаване на тен
Добиването на тен чрез солариум е разумна мярка за подготовка на кожата за лятната ваканция или за поддържането на тена през зимния сезон.

Солариум – необходим брой процедури за постигане на ефект
Ще са Ви необходими минимум 5-8 седмици, за да изградите здравословен тен. Препоръчителният брой соларни процедури са максимум 2 пъти на седмица.

Солариум – принцип на действие
Излагането на средни UV лъчи в солариума може да помогне на кожата да изгради защитна преграда срещу прекомерна UV светлина на слънцето. UV-В лъчите, които навлизат в кожата, стимулират производството на меланин, който покрива ядрото на клетката и защитава нейните неврони.

Солариум – положителни ефекти от действието му
Употребата на солариум има редица положителни ефекти върху здравето. Освен здравословен загар, слънчевите лъчи увеличават витамин D3, който осигурява здрава костна система. Хора, страдащи от болки в мускулите и ревматизъм, изпитват облекчение след курс соларни процедури. Соларните процедури влияят благоприятно върху псориазис, невродерматит, акне, както и върху метаболизма, кръвното налягане и нивото на холестерола. Голям е ефектът на соларните бани и върху нашето самочувствие и добро настроение. Хората, ползвали солариум, са по-енергични, с по-добро настроение, а това е отличен начин за борба със стреса, апатията и умората.

Солариум – противопоказания за ползване
Кога не е препоръчително да правим соларни процедури – при инфекции като грип например; при вземането на определени лекарства, които могат да доведат до фотоалергична реакция /психиатрични лекарства, антибиотици, антидепресанти, антихистамични/; при лица под 18 години.

Ултравиолетови А лъчи (UVA) 
Те представляват 95% от дневната светлина и оказват вредно въздействие върху кожата от изгрев до залез, дори и при облачно време. Те са причина за фото-стареенето на кожата. Преминават през роговия слой на епидермиса и навлизат дълбоко в кожата, като индуцират свободни радикали.

Ултравиолетови В лъчи (UVB) 
Те представляват 5% от дневната светлина и причиняват изгарянето на кожата. Блокират се от роговият слой на епидермиса за разлика от UVA лъчите.


Бронзов тен

SUPER EXPRESS SUN TAN (Супер експресен тен)

SUPER EXPRESS SUN TAN е бърз, безвреден продукт, който не става на петна и осигурява абсолютно естествен тен без излагане на слънце. С помощта на този продукт може да добиете прекрасен тен за специални случаи, или да удължите времетраенето и поддържането на естествения загар, в случай че току- що сте се върнали от почивка на морето. Без всякакъв риск от излагане на вредните UVA лъчи, неизбежни при директното излагане на слънце и които могат да доведат до сериозни кожни проблеми.

SUPER EXPRESS SUN TAN може да се използва без ограничение в честотата на нанасянията, тъй като е напълно безопасен за Вашата кожа. Само няколко минути след нанасяне придобивате естествен слънчев загар по всяко време на годината. Продуктът е ефективен върху всички типове кожа, дори най-светлите, с проблеми при почерняване.

SUPER EXPRESS SUN TAN е разтвор на захарна основа, който реагира с протеините в кожата и резултатът от това действие е потъмняване, като по този начин се осигурява тен, неразличим от естествено придобития на слънце. По този начин кожата не се уврежда, действието е само върху най-горния слой на епидермиса.

SUPER EXPRESS SUN TAN не съдържа аромат, който обикновено е причината за образуване на петна и дразнене на кожата. Продуктът е без миризма преди, по време и след нанасянето. Съдържа съставки, които спомагат за абсорбирането му и екстракт от алое вера, непозволяващ кожата да изсъхва. Може да се ползва на всякакъв тип кожа, дори и най-чувствителната, за която не е препоръчително излагането на слънце, както и за кожа, която не почернява лесно. Абсолютно безвреден и безопасен продукт.

SUPER EXPRESS SUN TAN е под формата на спрей с микроскопични аерозоли, който се нанася с помоща на струя въздух. По този начин се осигурява равномерен тен и неудобствата на третиращите продукти за домашна употреба, при които често се наблюдават проблеми с неравномерното нанасяне и образуването на тъмни петна, са напълно избегнати.

SUPER EXPRESS SUN TAN може да се нанася лесно и безпроблемно по цялото тяло: лицето, шията и деколтето, ръцете, краката. Скоро след нанасяне се придобива забележителен естествен тен, с трайност между 7-9 дни, в зависимост от типа и индивидуалното рН на кожата.

SUPER EXPRESS SUN TAN е абсолютно безопасен и безвреден продукт, който може да се използва толкова често, колкото е необходимо за постигане на по-наситен тен, имайки предвид, че колкото по-тъмна е кожата, толкова по- тъмен тен ще се получи.

Ценa: 1 мин. – 1лв.

Резервирайте час: 0885 877 866


КОЛАРИУМ

КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века!
Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум. Той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици на тялото. По външен вид прилича на солариума, но лампите за разлика от солариумните излъчват различен вид лъчение. Те не излъчват нито UV-B, нито UV-A опасни лъчи. Изследванията доказват, че червената светлина на колариума, веднъж приета от клетките, отговорни за производството на еластични фибри и колаген, стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване на производството на колаген. Колариумите не повреждат, не изгарят, нито пък нараняват тъканта, те дори не излъчват топлина, не предизвикват възпаления, подувания и зачервявания след процедура.

Ценa: 1мин- 1.59лв.,

на карта 30мин. – 40лв. / 100мин. – 100 лв. /500мин-400лв.

Резервирайте час: 0885 877 866