fbpx

Вграждане на цветни кичури и камъни Сваровски

Вграждане на коса и камъни Сваровски

Предлаганите от нас цветни кичури са 100 % естествена човешка коса с гарантиран произход и еднаква посока на космите в кичура, което предотвратява заплитане, При правилна поддръжка, косата се използва многократно. При нас ще избирате както кичури с висококачествени кератинови свръзки, така и треси с голяма плътност. Разполагаме с богата гама цветове, натурални и меланж.

Оставете се в ръцете на нашият фризьор и той ще се погрижи за вашата официална прическа. Косата Ви ще придобие обем, копринена мекота и естествен блясък;

Удължаването и сгъстяването на косата са процедури, които чрез вграждане на допълнително количество коса, позволяват бързо и ефективно да придобиете по-различен и атрактивен вид. Позволява да бъде обслужвана като живата – може да се сресва, мие, боядисва, суши и фризира без проблеми.

Предлаганата от нас коса е 100 % естествена човешка коса с гарантиран произход и еднаква посока на космите в кичура, което предотвратява заплитане, При правилна поддръжка, косата се използва многократно. При нас ще избирате както кичури с висококачествени кератинови свръзки, така и треси с голяма плътност. Разполагаме с богата гама цветове, натурални и меланж.

Оставете се в ръцете на нашият фризьор и той ще се погрижи за вашата официална прическа. Косата Ви ще придобие обем, копринена мекота и естествен блясък;

Удължаване и сгъстяване на коса;
Вграждане на цветни кичури и камъни Сваровски;
Африкански плитки.

• Времетраене на процедурата от 10мин. до 2 часа.
• Ефект от процедурата – красиви гъсти и удължени, според вашето желание коса с трайност до 6 месеца.
• Козметиката и материалите са с произход Европа.

Цени: от 15лв.

Резервирайте час: 0885 877 866