fbpx

Кола маска

Кола маска

Кола маската е най-разпространеният метод за трайно обезкосмяване. Предимството на този вид епилация е изскубването на целия косъм, зедно с неговия корен, което удължава периода на поникване на следващ косъм на неговото място. Трайността на обезкосмяването с кола маска варира от 2 до 3 седмици. В SPA DEMETRA непосредствено след кола маска поставяме крем за забавяне растежа на косъма. Предимството на този метод, пред епилация с механични уреди – епилатори, се състои в това, че топлината на восъка разширява порите и това подпомага излизането на целия косъм, благодарение, на което по-рядко се наблюдава откъсване на косъма, без да е изваден и неговият корен. Така се избягва така нареченото врастване на косъма, при което той обръща посоката си на растеж и се враства под кожата.

Кола маската е един от най-често използваните методи за епилация. Ако желаете кадифена кожа без косми и като допълнение за по-дълъг период трябва да се насочите към кола маската. Ние Ви предлагаме висококачествена натурална кола маска, подходяща за всякакви видовe кожа.

Факти за кола маската:

Кола маската бива: топла или студена. И двата начина на използване имат своите предимства и недостатъци. Топлата е по лесна за употреба, защото се нанася по-лесно, а топлината от нея спомага порите да се отворят и по-лесно да бъдат отстранени космите. Студената е много подходяща за малки участъци от кожата, като горната част на устните или веждите. За да може да се хванат всички косми се препоръчва дължината на косъма да e 3-4 мм. Тази дължина позволява косъмът да бъде отстранен изключително лесно.

51801631 – woman body legs beauty, model sitting on white, touch leg skin

кола маска за дамите:

крака – 28лв.
интим – 15 лв.
бикини – 6 лв.
ръце – 15 лв.
горна устна – 7 лв.

кола маска за господа:
гръб – 30 лв.
корем и гърди – 25 лв.
мишници – 12 лв.
цели крака – 38 лв.
ръце – 18 лв.

Резервирайте час: 0885 877 866