fbpx

Официални прически

Официални прически

Предстои ти абитуриентски бал или сватбено тържествo? Имаш нужда от елегантна и неповторима сложна официална прическа? Трябват ти идеи? Довери се на SPA DEMETRA. Нашата цел е Вашата перфектна визия! Защото Вие го заслужавате! Оставете се в ръцете на нашия фризьор и той ще се погрижи за вашата официална прическа. Косата Ви ще придобие обем, копринена мекота и естествен блясък!

• Удължаване и сгъстяване на коса;

• Вграждане на цветни кичури и камъни Сваровски;

• Африкански плитки.

Предлаганата от нас коса е 100 % естествена човешка коса с гарантиран произход и еднаква посока на космите в кичура, което предотвратява заплитане. При правилна поддръжка, косата се използва многократно. При нас ще избирате както кичури с висококачествени кератинови свръзки, така и треси с голяма плътност. Разполагаме с богата гама цветове, натурални и меланж.

Удължаването и сгъстяването на косата са процедури, които чрез вграждане на допълнително количество коса, позволяват бързо и ефективно да придобиете по-различен и атрактивен вид. Позволява да бъде обслужвана като живата – може да се сресва, мие, боядисва, суши и фризира без проблеми.

Цена: от 45 до 80лв.

Резервирайте час: 0885 877 866