fbpx

Да отслабнем за сватбата

Да отслабнем за сватбата

Всяка жена иска да изглежда по възможно най-добрия начин, когато облече своята булчинската рокля. Първото нещо, което бъдещата булка трябва да направи, когато започва да организира сватбата си, е да запише безплатна диагностика за моделиране на тялото си при нас. Екипа на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме „МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ“, имаме най-добрата световна апаратура в борбата с целулита за отслабване и моделиране на тялото.  В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете страхотни резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще облечете вашата булчинската рокля без притеснения с нашите топ предложения за моделиране на тялото преди големият ден ! Възможно е!!!

Студио за отслабване
SPA Demetra – съвременно оборудван център за специфична грижа за тялото, отслабване и решаване на неестетични проблеми по тялото:

• Борба с целулит;
• Отслабване (бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие на клетките в дълбочина);
• Стягане и оформяне контурите на тялото;
• Лифтинг програми за тяло и бюст;
• Програми за ремоделиране на тялото;
• Професионална консултация и анализ на тялото;
• Безплатна диагностика!

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час – 0885 877 866