fbpx

Ние Ви предлагаме най-новата и сигурна система за удължаване и сгъстяване на мигли!

(МЕТОД – КОСЪМ ПО КОСЪМ)

“Запърхайте” с мигли!

vgrajdane-na-migliТази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБЕМ.

Най-важното предимство е, че НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СПИРАЛА.

Лепилото, което се прилага е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина.

Естествените мигли имат много кратък срок на “живот”, затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите.

Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима.

Можете да бъдете спокойни, че МИГЛИТЕ ВИ НЯМА ДА ПАДНАТ НИТО ПО ВРЕМЕ НА ПЛУВАНЕ, НИТО СЛЕД СВАЛЯНЕТО НА ВЕЧЕРНИЯ ГРИМ!

ВГРАЖДАНЕ НА МИГЛИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОПРИНА
Безплатна консултация за вграждане на мигли на място и избор според формата на окото и естествените мигли!

Едва ли има жена, която да не мечтае за красиво оформени, гъсти и извити мигли. Методите познати до сега – лепене на цели рeдове, цели мигли, или чрез снопчета, дава визията на Кабаретен изпълнител и се доближават дo сценичното присъствие.

Методът „Косъм по косъм“
Методът косъм по косъм е изключително естествен и изключително деликатен. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем. Това е един напълно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ естествената визия и дълготраен ефект. Миглите се апликират към естествените една по една с помощта на хипоалергенно лепило с хирургическа здравина, без да имат директен контакт с клепача. По този начин, се увеличава дължината и обемът на миглите.

Ефектът „Косъм по косъм“ – 3D визия
В резултат, на което се получава изключително изразителен поглед, за който дори не е необходима употребата на спирала. Миглите за удължаване са направени от коприна и са в различни размери, което позволява на естетика да оформи 3D ефекта, който може да удовлетвори всяка дама.

Процес на поставяне
В началото на процеса на поставяне, клепачите и естествените мигли се обезмасляват със специален двуфазен продукт /който може да се закупи и за домашна употреба/, след което се пристъпва към апликирането на новите мигли. За максимален ефект са необходими до 80 косъма на клепач, съчетани в различен размер на миглите. Това е гаранция за плавен и естествен ефект. Ако миглите са поставени от квалифициран естетик и за тях се полагат правилни грижи от страна на дамите, не се използва спирала ежедневно, те могат да издържат до 3 месеца, т.е точно толкова, колкото трае и живота на естествената мигла.

Поддръжка на миглите
Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на Вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима. След като падне естествената мигла, с нея пада и вградената. Поради тази причина е необходима поддръжка на 2 до 3 седмици, при която се добавят допълнителни мигли там, където е необходимо. Едно от най-важните неща за трайността на вградените мигли е да се използва продукт за сваляне на грима, който да не е на мазна основа, защото по този начин се намалява действието на лепилото.

Ценоразпис
– ПЪРВОНАЧАЛНО ПОСТАВЯНЕ: 150лв. Моля, обърнете внимание, времетраенето на процедурата е около два часа!
– ПОДДРЪЖКА: 50лв.
– СВАЛЯНЕ НА МИГЛИ: 15лв.

• Времетраене на процедурата – 2 часа;
• Ефект от процедурата – красиви, гъсти и удължени, според Вашето желание мигли с трайност от 30 – 40 дни, в зависимост от поддръжката;
• Козметиката и материалите са с произход Германия.

Цена: 150 лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Wimpernserum – Нова формула за по-дълги и по-гъсти мигли.

Серум за растеж на миглите с ДНК и стволови клетки

Това е серума за всички времена. Той стимулира растежа на миглите и ги прави по-гъсти и по-здрави, без да причинява дразнене или каквито и да било странични ефекти в зоната на очите. Регенериращ серум с витамини и протеини, за да активирате растежа на миглите след и по време на носене на вградени мигли.

Ефекти:

– доказано дълги мигли;
– подобрява състоянието на миглите и веждите.

Резултати:

Клиничните изследвания показват, че максималната дължина на растежа на миглите се случва средно на 4-8 седмици, до около 40-45% от първоначалната им дължина.