Фотоепилация

Технология:

За първи път в SPA DEMETRA. Един от най-модерните методи за трайно обезкосмяване, при която се използва технология пулсираща светлина IPL и RF.Представяме на вниманието ви безболезнена СТУДЕНА трайна фотоепилация подходяща за всички зони и всички фото-типове кожа. Епилацията е възможна дори през лятото/ и в най-топлите дни със силно слънце греене/, дори върху тяло с тен! Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми.
Фотоепилация
IPL Фотоепилация

Фотоепилацията

Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза. Апаратът в SPA DEMETRA е последно поколение, излъчва интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия, която се излъчва от апарата се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата ) и се трансформира в топлина, която от своя страна се провежда по стеблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява космения фоликул и се разрушава /сварява/, без да се уврежда околната кожа.

Един от най-модерните методи за трайно обезкосмяване, при която се използва технология пулсираща светлина, за първи път в SPA DEMETRA. Представяме на вниманието ви безболезнена СТУДЕНА трайна фотоепилация подходяща за всички зони и всички фото-типове кожа. Епилацията е възможна дори през лятото/ и в най-топлите дни със силно слънце греене/, дори върху тяло с тен! Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми.

Преди епилация:
Фотоподмладяване
Фотоепилация за дамите:
Горна устна
25 лв.
Брадичка
40 лв.
Мишници
50 лв.
Интим/Бикини
100лв/70лв.
Цели крака
890 лв.
Ръце
180 лв.
Фотоепилация за господа:
Гърди
300 лв.
Кръст
75 лв.
Гръб
270лв.
Мишници
70лв.
Врат
45 лв.
Ръце
250 лв.

Луксът на гладката и копринена кожа

Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми. Сигурни и трайни резултати. Луксът на гладката и копринена кожа се постига чрез фотоепилиращата технология. Използва се комбинация от светлина и топлина. С плавно регулиране на силата на светлинните импулси в зависимост от типа на кожата, се премахва окосмяването на третираната зона, като се унищожава корена на косъма. Това не позволява повторно израстване за години напред, а в много случаи и завинаги.