fbpx

IPL Фотоподмладяване

IPL фотоподмладяване

IPL фотоподмладяване (Skin Rejuvenation) е патентована технология за неинвазивно повлияване на различни признаци на стареене на кожата. Действието на процедурата може да обхване лицето, деколтето, шията, тялото и крайниците. Използва се интензивна пулсираща светлина. Резултатът е стимулиране на производството на колаген. Благодарение на него кожата се изглажда, а контурите на лицето и шията видимо се стягат. Комбинацията от импулсна светлина и биполярна радиочестота, повишава температурата в дълбоките дермални нива, като по този начин успява да стимулира колагенните връзки. Еластичността е възстановена! Кожата е видимо по-млада! Апаратът, с който разполагаме в SPA DEMETRA, е с 3 вида охлаждане, което не позволява на клиента да чувства дискомфорт.

Противопоказания, при които клиенти НЕ трябва да се подлагат на терапиите:

– излагане на слънчеви бани или солариум в рамките 3-4 седмици преди и след терапията
– бременност и 40 дни след раждане
– фоточувствителност
– отворени и открити рани
– гъбични кожни инфекции
– диабет -прием на медикаменти

Фотоподмладяване – Друг метод за борба с бръчките

Какво представлява ILP Фотоподмладяване?
Светлинна терапия за стимулиране производството на колаген и подобряване на еластичността, при която кожата се тонизира и се заличават фините бръчки. Фототоплинната енергия достига дълбоко в дермата, предизвиква дермални микротравми, подобряващи процеса на регенерация на колагена. Без да бъде алтернатива на пластичните операции, IPL фотоподмладяването е уникална терапевтична технология с възможност в рамките на едно третиране да бъдат повлияни и най-дълбоките бръчки. При процедурата се изпозлва къс пулс от светлина с широк обхват от спектъра (570-950nm), който стимулира синтеза на колаген в кожата, за да подобри нейната структура и заглади бръчките по лицето. Стягане на кожата, редукция на бръчки, третиране на стрий и белези.

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът, който времето оказва върху нашето тяло и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето. Когато стареем, количеството колаген и хиалуронова киселина в тъканите на тялото постепенно намаляват. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват и от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето. Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген и се възстановява загубената хиалуронова киселина.

Ценa: 120лв.

Резервирайте час: 0885 877 866