fbpx

Премахване на тъмни петна

Премахване на тъмни петна чрез IPL технология

Премахването на тъмни петна чрез IPL технология става след едновременно топлинно въздействие от IPL & RF. Намаляване на пигментацията се наблюдава още след 4-та процедура. Малко по-дълго е лечението при изгаряне или след оперативни интервенции, пресни (червени) стрии, цикатрикси /белези от акне/ и други.

ЛЕЧЕНИЕ НА СПУКАНИ КАПИЛЯРИ , ВАСКУЛАРНИ ПРОБЛЕМИ

IPL-фототерапията е процедура предназначена за лечение на съдови аномалии по кожата на лицето и тялото – разширени кръвоносни съдове („спукани“ капиляри, „съдови звезди“). Ефекта се дължи на факта, че патологичните структури са по-богати на оксихемоглобин в сравнение с околните тъкани. Премахване на хиперпигментации, премахване на напукани капиляри по лицето, третиране на стрии и белези. При процедурата се изпозлва къс пулс от светлина с широк обхват от спектъра (540-950nm). Кафявите петна абсорбират светлината и клетките с висока концентрация на меланин се нагряват рязко до температура достатъчна за тяхното разрушаване. Организма заменя разрушените клетки с нови. При всяко повторение на процедурата кафявите петна и капилярите постепенно изчезват.
При третиране на разширени кръвоносни съдове по долните крайници е възможно да се наложи по-дълго лечение, тъй като в повечето случаи разширените венули (капиляри) са по-дълбоки и често клиентите ги носят от доста време. В тези случаи е подходящо комбинираното приложение на IPL-фототерапия и терапия тежки уморени крака.

Противопоказания, при които клиенти НЕ трябва да се подлагат на терапиите:

– излагане на слънчеви бани или солариум в рамките 3-4 седмици преди и след терапията;
– бременност и 40 дни след раждане;
– фоточувствителност;
– отворени и открити рани;
– гъбични кожни инфекции;
– диабет – прием на медикаменти.

Цена: 65лв.

Резервирайте час: 0885 877 866