fbpx

IPL Фотоепилация

IPL Фотоепилация

Фотоепилация Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза. Апаратът в SPA DEMETRA е последно поколение, излъчва интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия, която се излъчва от апарата се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата ) и се трансформира в топлина, която от своя страна се провежда по стеблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява космения фоликул и се разрушава /сварява/, без да се уврежда околната кожа. Апаратът, с който разполагаме, е с 3 вида охлаждане, което не позволява на клиента да чувства дискомфорт. Няма никаква болка! Друго предимство на нашия апарат е, че не се влияе от цвета на косъма, успява да премахне дори бели косми!  
IPL Фотоепилация

IPL Фотоепилация

Фотоепилация

Един от най-модерните методи за трайно обезкосмяване, при която се използва технология пулсираща светлина, за първи път в SPA DEMETRA. Представяме на вниманието ви безболезнена СТУДЕНА трайна фотоепилация подходяща за всички зони и всички фото-типове кожа. Епилацията е възможна дори през лятото/ и в най-топлите дни със силно слънце греене/, дори върху тяло с тен! Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми.

Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми. Сигурни и трайни резултати. Луксът на гладката и копринена кожа се постига чрез фотоепилиращата технология. Използва се комбинация от светлина и топлина. С плавно регулиране на силата на светлинните импулси в зависимост от типа на кожата, се премахва окосмяването на третираната зона, като се унищожава корена на косъма. Това не позволява повторно израстване за години напред, а в много случаи и завинаги.

Цена фотоепилация
за дами:
горна устна – 25 лв.
брадичка – 40 лв.
мишници – 50 лв.
интим – 100 лв.
бикини – 70 лв.
цели крака – 890 лв.
ръце – 180 лв.

Преди Фотоепилация:

  • Зоната на лицето е нежна, за това преди процедура не трябва да сте се подлагали на козметични интервенции като пилинг например;
  • Тенът Ви трябва да се доближава максимално до естественият Ви такъв;
  • Космите не трябва да са отстранявани с кола маска или пинсета преди процедура;
  • Космите не трябва да са боядисвани;
  • Можете да подкъсите косъмчетата с малка ножичка 1-2 дни преди процедурата;
  • Мийте се с хладка вода след процедура;
  • Спазвайте указанията на специалистите в SPA DEMETRA и графика за посещение за максимален ефект.
Цена фотоепилация
за господа:
гърди – 300 лв.
гръб – 270 лв.
кръст – 75 лв.
мишници – 70 лв.
врат – 45 лв.
Резервирайте час