fbpx

Хиалуронова терапия

Хиалуронова терапия

Агресивното влияние на средата в която живеем – вътрешни/външни фактори – климатици, слънце, вятър, студ и т.н. водят до дехидратиране на кожата, което от своя страна води до първи признаци на стареене! Като следствие от загубата на влага, се нарушават всички процеси на клетъчния метаболизъм. Именно заради това е необходимо дефицита на вода в кожата да бъде попълван. Една молекула хиалурон е равна на хиляда молекули вода, ние от SPA DEMETRA знаем това и Ви предлагаме невероятна хиалуронова терапия за лице с лифтинг ефект, за да се радвате по-дълго на млада и еластична кожа. Хиалуронова киселина в комбинация с богат набор от витамини, алантоин и концентрирани растителни екстракти ефективно и мигновено упражнява лифтинг действието си, което подтиска процесите на стареене на кожата и стимулира нейната регенерация. Действието на хиалуроновата киселина е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки преждевременното изсушаване и състаряване, както и създаването на защитен филм на повърхността. Той не позволява на влагата да се изпарява и възпрепятства обезводняването на по-дълбоките слоеве на кожата. Активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови. Ефектът от процедурата е по-стегната, гладка и чиста кожа!

Терапията включва:

Почистване с тоалетно мляко с хиалурон –
Нежно отстранява замърсяванията от повърхността на кожата, предпазва епителната тъкан от преждевременно стареене, намалява образуването на бръчки.

Обтриване с тоник –
Продуктът съдържа висока концентрация на колаген и еластин и спомага за тонизирането и освежаването на кожата в дълбочина.

Интензивна фаза –

Мощна регенерация с хиалуронов серум. Хиалуроновата киселина е важен продукт за запазване на младостта. Тя е ключов компонент в състава на съединителната тъкан. Осигурява водния баланс на кожата и спомага за нейното младежко излъчване.

Лифтинг гел с хиалурон –

Хидратира в дълбочина, изглажда кожната повърхност, създава защитен филм, предпазващ епитела от загуба на влага. Също така предпазва епителните клетки от преждевременно стареене и намалява образуването на нови бръчки. За по-добри резултати тази фаза в козметичната кабина може да бъде съчетана с безиглена мезотерапия.

Хиалуронова маска –

Интензивна anti-age маска с хидратиращо подхранване! Съдържа 100% концентрат от хиалуронова киселина.

Хиалуронов крем –
Нанася се като защита в края на процедурата, за да омекоти, изглади и да повиши еластичността на кожата. Ефектът е идеално изгладена, блестяща, хидратирана и тонизирана кожа с усет за свежест, и нежност. Този продукт се предлага за домашна грижа на рецепция в SPA DEMETRA.

Цена на терапията за лице: 90лв.

Цена на терапията за лице, шия и деколте: 140лв.

Серум с Хиалурон

В продукта на SPA DEMETRA фрагментираната хиалуронова киселина е съединена с витамин А, който освен известни подмладяващи свойства, притежава способността да настройва кожата за активно усвояване на хиалуроновата киселина. Терапията върши своята работа без странични ефекти и неприятни емоции. Тя снабдява кожата с влага отвън и отвътре, подобрява цвета на лицето и премахва следите от умора. Хиалуроновата киселина е една от най-приятните козметични съставки. Емулсиите на нейна основа имат нежна консистенция, попиват много добре, без да омазняват. Особено забележим е ефектът при тънка, порцеланова кожа, която заради недостига на влага, около трийсетте се покрива с мрежа от тънки бръчици.

Цена на серум: 114лв.

Резервирайте час: 0885 877 866