fbpx

Програма грижа за очния контур

ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР – ПРЕБОРЕТЕ тъмните кръгове и сенките под очите

Очите ни издават умората, стреса и липсата на достатъчно сън. Кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. Програма грижа за очния контур е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околоочния контур. Хидратира, стимулира клетъчното регенериране, възстановява еластичността на кожата, редуцира и предпазва от бръчки, сенки и торбички, има релаксиращ и анти-стрес ефект.

Грижи за очите

Кожата около очите е фина, деликатна и чувствителна, отличава се по структура и изисква специфични грижи. Затова в козметологията е отделена като самостоятелна зона, наречена “околоочен контур”. Кожата е извънредно тънка и предразположена към отоци, затова изисква специфични грижи.

Професионални продукти

/ 1 терапия –действие в 4 направления /
•    Торбички
•    Кръгове под очите
•    Уморени, раздразнени и зачервени очи
•    Бръчки
Областта около очите е най- деликатната и чувствителна част от лицето. Тя е в постоянно движение и е най- силно изложена на резките климатични фактори (слънце, вятър…) Ето защо там се появяват първите следи от стареене или умора: бръчици, тъмни кръгове, торбички, зачервяване. Всеки от тези проблеми има отделна физиологична причина и изисква специфично лечение. РЕШЕНИЕТО НА NACTIV Серията TERAPI PRO-EYELINEI  е специално създадена, за чувствителната кожа около очите. Всяка формула е съобразена, както със структурата (крем, гел или балсам, олио), така и с фитотерапевтичните си съставки, за да даде специфичен отговор на вашите проблеми.

Действието на програмата грижа за очния контур
• Мощен антиоксидант;
• Изчиства токсините под очите;
• Отдренира водата;
• Подобрява еластичността на кожата;
• Има превантивно действие.

Експертна терапия за безупречен околоочен контур. Това е високотехнологична терапия, която възстановява околоочния контур, премахва тъмните кръгове под очите, абсорбира умората. Включени са нови, специфични масажни техники и нови оригинални професионални продукти за видими резултати.

Околоочния контур е най-деликатната зона от тялото. И тъй като кожата на околоочния контур е 2 пъти по-тънка в сравнение с останалата част от лицето, ежедневната грижа за нея трябва да се полага с особено внимание и постоянство. Много подходяща за активно работещи с компютър.


Цена: 50лв.


Резервирайте час: 0885 877 866