fbpx

Терапия за лице със златен прах

ТЕРАПИЯ „ЗЛАТО ЗА ЛИЦЕ“
Терапия „Злато за лице“ съчетава лукса и блясъка на златото с най-съвременните процедури против стареене. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в златото. Под долния слой на кожата на лицето се вкарват златни микровлакна, след такава процедура лицето придобива очарователен златен блясък. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра. Китайските императори също са се стремили към вечна младост с помощта на ценният метал.

Златната терапия за лице:
• Стимулира производството на колаген;
• Стимулира дейността на клетката;
• Мощна ПРОГРАМА против стареенето;
• Изглаждане на бръчките;
• Eфект на лифтинг операция;
• Подмладява и освежава кожата.

zlatna-terapiya

Фази на терапията
1.Solution Eye Make-up Remover
Терапията започва с кратък масаж със затоплена кърпа на раменете и шията за отпускане на мускулното напрежение. С памучен тампон, напоен с Solution Eye Make-up Remover, се почистват очите и устните от грим, както и на лицето, шията и деколтето с леки масажни движения. Лосионът деликатно отстранява замърсяванията и овлажнява кожата. Лицето, шията и деколтето се напояват, чрез марля с Двуфазната емулсия, която има успокояващ и освежаващ ефект.

2.Complexe Lip and Yeux
На устните се нанася Complexe Lip and Yeux – серум с интензивно хидратиращо действие.

3.Golden peeling
Следва ексфолиация с Golden peeling – златен пилинг (подходящ за всеки тип кожа), който се нанася с леки масажни движения. При ексфолиацията се отстраняват мъртвите клетки от повърхността на кожата и се улеснява проникването в дълбочина на активните съставки от прилаганите продукти в следващите стъпки на процедурата.

4.Solution Lotion
Ексфолиантът се почиства и лицето, шията и деколтето се тонизират със Solution Lotion. Докато трае действието на Golden peeling – златния пилинг, се прилага ексфолиация на ръката до лакътя. На лицето и шията се нанася Solution Vitaminee Serum с успокояващо и овлажняващо действие, като с върховете на пръстите козметичката стимулира кожата до пълното попиване на продукта.

5. Golden Mask
Следва нанасяне на Golden Mask – маска с енергизиращи и ревитализиращи свойства, а очите се покриват с мокри тампони. Докато трае действието на маската (10 минути), се прилага масаж на ръката до лакътя.

6.Complexe Des Yeux Cream
В зоната на околоочния контур се нанася Complexe Des Yeux Cream и се прилага 3 минутен стимулиращ и стягащ кожата околоочен масаж.

7.Massage Cream и Solution Vitaminee Serum
Смесват се Massage Cream и Solution Vitaminee Serum в продължение на 15 минути със специфични мануални техники се масажират лицето, шията и деколтето. Кожата се почиства и тонизира със Solution Lotion.

8.Gold Bio-Collagen Facial Mask
Следва най-важната стъпка от терапията – нанасяне на Gold Bio-Collagen Facial Mask – революционна маска, която съдържа 24-каратово злато, напоена с чист морски колаген. Формулата осигурява незабавното му включване в съхраняването на колагена и еластина, и възстановяването на еластичността на кожата. Маската съдържа и три други важни компонента: микросфери с хиалуронова киселина (запълват бръчките и уплътняват кожната тъкан само 1 час след нанасяне, осигурявайки й дълготрайна хидратация); нова генерация невропептиди (намаляват дълбочината на мимическите бръчки); екстракт от хайвер (ключова съставка в мега изсветляващия комплекс, който регулира пигментацията). Двете маски спомагат за проникването в дълбочина и усвояването на активните съставки от златната терапия.

9.Body Massage Oil
Докато трае действието на маските (25-30 минути), се прилага масаж на ходилата с леко загрято олио Body Massage Oil. Маската се отстранява от лицето, масажирайки деликатно кожата на лицето, за да се абсорбира останалото количество от чистият морки колаген. Процедурата завършва с нанасяне на Complexe Des Yeux Cream в околоочната зона. Прилага се завършваща техника на лицев масаж – точкова акупресура.

Цена: 100лв.

Резервирайте час: 0885 877 866