fbpx

Антицелулитна терапия с Рубин

Хит в най-големите градове в Западна Европа стана ново поколение рубинена терапия за тяло, съдържащо високата концентрация на микро-капсулован прах от рубинен камък. Активна терапия за намаляване на обиколката и лечение на целулита. Съдържа отслабваща съставка от най-ново поколение и рубинени микросфери, които подобряват метаболизма и намаляват мастните натрупвания по тялото. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка. Съчетанието с водорасли дава антицелулитен ефект, а екстракта от дива орхидея – дълбока хидратация. Ако се нуждаете от загуба на няколко сантиметра, то това е терапията за Вас. Техниката позволява елиминиране на натрупаните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на дренажа на задържаните течности и токсини, подобряване на еластичността и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт.

SPA Demetra – съвременно оборудван център за специфична грижа за тялото, отслабване и решаване на неестетични проблеми по тялото. Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло. Kонсултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час

Антицелулитна терапия с Рубин:

• Успешно се бори с едематозен и фиброзен целулит (намалява портокаловата кожа);
• Отслабване (разграждане на мастна клетка);
• Стягане и оформяне контурите на тялото;
• Детоксикация;
• Дълбока хидратация;
• Венозни проблеми (разширени вени и повърхностни капиляри).

Ценa: 85лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Отслабваща терапия с антицелулитен ефект подходяща при вени

Терапията е разработена и няма противопоказания за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри.

Терапия плюс бодирепинг от ново поколение. Бодирепинг намалява обиколките на тялото и подобрява общото състояние и вида на кожата при целулит. Счита се, че е един от най-ефикасните методи за корекция и моделиране на фигурата – без диети и хирургическа намеса. Отслабваща терапия с антицелулитен ефект, подходяща за хора страдащи от разширени вени и повърхностни капиляри, на основата на Рубинен прах.