fbpx

Терапия с колаген и черен пипер

Терапия от ново поколение! Черен пипер против портокалова кожа..

Стягаща терапия с черен пипер и колаген SPA DEMETRA
Подправката топи целулита в дълбочина в комбинация с антицелулитния – ароматерапевтичен масаж с етерични масла от черен пипер и колаген. Една по-различна процедура, съчетана със специфичен лимфен дренаж. Набляга се на вътрешна част на бедрото – зоната, която най-лесно се отпуска! Колагенът и черния пипер се борят заедно срещу неестетичните проблеми, като действат стягащо и антицелулитно там, където най-много ни се иска!

С напредване на възрастта, кожата Ви губи част от своята еластичност и здравина. Част от това се дължи на загубата и разлагането на колагена в дермалния слой на кожата. Колагенът съществува естествено в нея като структурираща поддръжка. Губейки колагена по време на целия процес на стареене, кожата Ви става по-тънка и бръчките започват да се появяват, тялото се отпуска. Стимулирай колагена и стегни тялото си.


AquaGen Collagen – Серум с колаген

Това е концентриран серум с колаген. Препоръчва се за интензивно лечение на суха, старееща кожа, за да запази своята еластичност. Това е последно поколение продукт, изглажда фините линии и намалява дълбочината на бръчките. Има анти-стареещ ефект, осигурява действието на няколко нива: на повърхността е шлифоване и преструктуриране на лицето, в дълбочина тонизират кожата.

Цени:
Антицелулитен масаж с черен пипер – 50лв.
Пакетна цена за 10 масажа – 350лв. + 1 терапия бонус
Цена за процедура – 100 лв./маска на 1 зона/
Зоните са: корем, берда- вътрешна част, ръце.

Резервирайте час: 0885 877 866