SPA Масажите - здраве, красота и релакс

SPA Масажите - здраве, красота и релакс

В студиото на КОД 11-13 гостува Димитрина Стоилова, собственик на спа център, тя отново даде ценни СПА съвети на зрителите. А темата днес: Какви ПОЛЗИ да очакваме от масажа?

Изкуството на масажа се предава от човек на човек векове наред. Масажът е уникално средство за релаксиране на ума, душата и тялото. Освен цялостното добро въздействие спрямо обменните процеси в организма, храненето на клетките, масажът благоприятства дейността на сърдечно-съдовата, дихателната, скелетно-мускулната и лимфната системи.

Масажите биват много и най-различни видове. Прилагат се класически, лечебен, релаксиращ, тонизиращ, анти-стрес масаж и други. Последните козметични изследвания върху ползите от масажа демонстрират, че той е един ефективен метод на лечение, който помага за намаляване на стреса, болката и мускулното напрежение. Положителното влияние на масажа върху организма, обаче, не спира дотук. Доказва се, че СПА масажът е също толкова полезен при следните здравни проблеми:  главоболие /мигрена, нарушение в храносмилането, безпокойство и тревога, спортни травми и наранявания, наранявания на меките тъкани, ставни болки и др.

Консултантите по красота в SPA DEMETRA ще ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация за състоянието на вашата кожа, ще определят най-подходящият масаж, както и грижите за кожата в домашни условия: вашата лична рецепта за красота.