В света на SPA масажите

В света на SPA масажите

Изкуството на масажа се предава от човек на човек векове наред. Масажът е уникално средство за релаксиране на ума, душата и тялото. Освен цялостното добро въздействие спрямо обменните процеси в организма, храненето на клетките. Масажът благоприятства дейността на сърдечно-съдовата, дихателната, скелетно-мускулната и лимфната системи.

Масажите биват много и най-различни видове. Прилагат се класически, лечебен, релаксиращ, тонизиращ, анти-стрес масаж и други. Огромното разнообразие в spa menu-то ни, от над 70 масажа, неминуемо доведе до заснемането на мини репортаж. Излъчен в рубриката ни „СПА рефреш за здраве“. В продължение на две поредни седмици Диди Помакова – спа управител на Spa Demetra, даде на зрителите полезни съвети. Как да изберат най-подходящия масаж за релакс в забързаното ежедневие. Показахме инструментите за масаж /като вулканични камъни, багети, масажнни пръчки за рефлексология, торбички с билки и хималайска сол и т.н./. Ползите от качественият масаж, масажа като алтернатива на стреса.

Месец по рано, след като редица жълти вестници и online издания изпищяха “Ужас, подпалиха Светлана Василева” и водещият на Мармалад-Димитър Павлов, се появиха подобни заглавия и за Силвия Чалъкова – водещият на предаването “Рефреш за Здраве”. За всички зрители, които гледаха предаването стана ясно, че нашата прекрасна водеща преживя една различна емоция, която може да се изпита само с Тибетски огнен масаж. Така както са го правили Древните фараони преди хиляди години.

ПОЛЕЗНA ИНФОРМАЦИЯ И СЪВЕТИ: