10 SPA пакета подходящи за празнични подаръци за Коледа

Център Деметра Ви представя една креативна и интересна идея за подаърк за настъпващите Коледни празници.

Колкото и добре да познаваме любимите си хора, понякога е трудно да изберем най-подходящият подарък. С ваучера за подарък от Център DEMETRA тази задача става по-лесна. Вие определяте стойността и дизайна, а те си избират измежду предлаганите от нас услуги и процедурии от нашето меню. Нека получат това, за което си мечтаят – каквото и да е то! Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури.

Ваучер подарък


За да е още по-приятно купуването на коледните подаръци, ние сме подготвили ваучер подарък за всеки който закупи ваучер от нас.

 Купуваш СПА ваучер и получаваш подарък от Център Деметра. От 15 октомври до 31 декември всеки закупил ваучер за подарък от нас, ще получи допълнителен безплатен ваучер за СПА луксозна терапия за лице или масаж на гръб. Зарадвай любим човек с незабравимо преживяване, а ние ще поглезим теб с нашата любима луксозна серия за лице или с най-продавания ни масаж за 2022 г. и 2023 г.

Ваучер подарък за Коледа от Relax център Demetra

Топ 10 най-предпочитани ваучери за подарък:

SPA пакет „12 без 5”

За да сме неотразими в новогодишната нощ.
ВИЖ ОЩЕ

SPA пакети за двама

Подарете релаксиращи моменти на наслада.Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖ ОЩЕ

Шоколад за децата

Прекрасна идея да зарадвате Вашето дете за Коледа. Процедурата е 100% натурална и може да се извърши както на лицето така и на тялото като по този начин ще хидратирате кожата му с какао.
ВИЖ ОЩЕ

Грижа за лицето

Терапиите за лицето са едно от тайните оръжия на център Деметра срещу стареенето на кожата, замърсяването по лицето и други несъвършенства по кожата с който ние сме готови да се борим.
ВИЖ ОЩЕ

SPA момински парти

Свържете се с нас за повече информация и според възможностите като бюджет, ще измислим заедно един по-различен сценарий за Вашето моминско парти. Един прекрасен SPA DAY.
ВИЖ ОЩЕ

SPA пакет „ За силният пол“

Kой е казал, че само дамите може да се глезят? В SPA DEMETRA и господата могат да се почувстват също толкова специални. Те могат да се възползват от тонизиращ масаж и тренировка, процедура за лице спрямо нуждата на кожата и/или терапия „Плочки по корема“.
ВИЖ ОЩЕ

SPAпакет “Роза за нея“

Искате да изненадате вашата съпруга или приятелка. Поздравете любимата жена по незабравим начин! Хидро-масажна вана с естествени листчета от рози и розова вода, последвана от пилинг и Масаж с ароматно масло от Роза Дамасцена, всичките обвити в нежния съвършен аромат на Царицата на цветята!
ВИЖ ОЩЕ

SPA пакети за бременни

Спа процедурите са лесен и удобен начин да избягате от реалността и да отпуснете напрежението по време на бременността.
ВИЖ ОЩЕ

SPA пакет „Златен ритуал“

Пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати…един наистина оригинален ритуал на красотата. Поглезете се с терапиите за лице и тяло, с които самата Клеопатра е поддържала своята кожа.
ВИЖ ОЩЕ

SPA пакет „Cъвършено тяло“

Съвременно оборудван център за специфична грижа за тялото, отслабване и решаване на неестетични проблеми по тялото: Борба с целулит, Отслабване (бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие на клетките в дълбочина), Стягане и оформяне контурите на тялото, Професионална консултация и анализ на тялото, Безплатна диагностика.
ВИЖ ОЩЕ

Още Коледни предложения:

Заяви онлайн ваучер, получи до 15 мин. на посочен от Вас е-майл.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама–масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете нещо специално за Коледа на любимите си хора! Ваучери за подарък Relax център DEMETRA. Отдайте се на пълен релакс с любим човек за Коледа!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ