SPA DAY на стойност 80лв.

SPA DAY I вариант включва:
SPA DAY II вариант включва:
SPA DAY III вариант включва:
SPA DAY IV вариант включва:
SPA DAY V вариант включва:
Жена се бори с целулита, с помощта на антицелулитен масаж
SPA DAY VI вариант включва:
SPA DAY VII вариант включва:

SPA DAY в СПА Деметра

СПА център Деметра е съвременно оборудван център за специфична грижа за вашето здраво тяло и здрав дух.
Потопете се в релакс и богат набор от различни СПА терапии и процедури както за лицето така и за тялото.
Погрижете се за перфектната си фигура и поглезете лицето си с луксозни терапии, докато ние се грижим за вашето спокойствие и пълен релакс в така забързаното ежедневие.
СПА Деметра, разполага както с термална зона, която включва Сауна, Парна баня, Хамам, Джакузи и специален кът за почивка, така и с 7 козметични и масажни кабини в които можете да бъдете поглезени с процедури подбрани специално за вас.
Нашата цел е вашия комфорт.

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, олиото ще бъде с аромат по избор на клиента.

4 ТОП Антицелулитни процедури

Криолиполиза е технология за отслабване и борба със затлъстяването. Тя е неинвазивен метод, чрез охлаждане за отстраняване на подкожни мазнини.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати. За първи път на българския пазар има терапия, която дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
EMShape Duo – SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето съвършенно тяло. Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo. – SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето съвършенно тяло. Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ