Най-често задавани въпроси "Писма до Дядо Коледа"

Най-често задавани въпроси "Писма до Дядо Коледа"

Как става разпределянето на писма?

При получаване на писма от защитените жилища или от деца в неравностойно положение, ние разпращаме до всеки, който е заявил желание да се включи, съответната информация. Често участниците в кампанията предварително уточняват своите предпочитания и финансови възможности!  ПИСМАТА СИ ГИ ИЗБИРАТЕ ВИЕ СПОРЕД ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ И БЮДЖЕТ!

Какви подаръци искат децата?

Децата сами пишат писмата си и често подробно описват какви подаръци искат. В повечето случаи подаръците, който са пожелали, са неща, които са им необходими, а не просто играчки. На децата с увреждания социалните работници помагат да напишат своите писма или да нарисуват желания подарък.

Как да разберем размери и по-точни описания на подаръците?

Когато става въпрос за дрехи, ние предварително сме уточнили с отговорния социален работник или родител на детето съответните размери и предоставяме необходимите данни.

Когато желаните подаръци са играчки или аксесоари, доста често децата нямат предпочитания за конкретни цветове. Но, ако има такива, ние ще Ви информираме своевременно и ще съдействаме максимално.

 

Писма до Дядо Коледа 2021
„Писмо до Дядо Коледа“

Най-често задавани въпроси "Писма до Дядо Коледа"

Къде да изпратим подаръка ?

При получаването на писмото на съответното дете, Вие ще получавате и адрес, на който да изпращате или доставите подаръка. Дали ще е в сградата на СПА центъра или директно към защитеното жилище, това се решава и уточнява в процес на работа по кампанията и обработката на писмата. При директна доставка в защитеното жилище, за което сме Ви информирали при предоставяне на писмото, молим да поемете съответните транспортни разходи. Ако Ви е предоставен адрес за доставка директно в дома, не следва да изпращате подаръците до рецепцията на СПА ДЕМЕТРА.

Kак да е опакован?

Желателно е подаръците да са опаковани коледно. Децата се радват на самите подаръци, разбира се, но празничната опаковка придава съвсем друг вид на подаръка и носи допълнителни положителни емоции за децата. Освен опаковката, молим да бъдат слагани и дребни лакомства като различни бонбони или друг тип сладкиши по Ваша преценка. Също така обръщаме внимание, че е изключително важно опакованите подаръци да бъдат надписани с името на детето, за което е адресиран.

Молим всеки, който вземе писмо и заяви, че желае да участва, да бъде отговорен, за да бъдат спазени сроковете. Ако възникне проблем и нямате възможност да изпълните поетия ангажимент, Ви молим веднага да ни информирате, за да реагираме своевременно и да няма дете без подарък за Коледа!

Благодарим за разбирането и не забравяйте, че заедно винаги можем повече!

 

„Писмо до Дядо Коледа“