Ваучер подарък за Коледа!

Ваучер подарък за Коледа!

Ваучер подарък за Коледа!
Релакс Център Деметра Ви представя една креативна и интересна идея за подарък за настъпващите Коледни празници.
Колкото и добре да познаваме любимите си хора, понякога е трудно да изберем най-подходящият подарък. С ваучера за подарък от Център DEMETRA тази задача става по-лесна. Вие определяте стойността и дизайна, а те си избират измежду предлаганите от нас услуги и процедури от нашето меню. Нека получат това, за което си мечтаят – каквото и да е то!

Ваучери за Коледа

Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури.

Купи ваучер за любим човек - получи безплатен ваучер за масаж за теб!

За да е още по-приятно купуването на коледните подаръци, ние сме подготвили ваучер подарък за всеки който закупи ваучер от нас. Купуваш СПА ваучер и получаваш подарък от Център Деметра. От 15 октомври до 31 декември всеки закупил ваучер за подарък от нас, ще получи допълнителен безплатен ваучер за СПА луксозна терапия за лице или масаж на гръб. Зарадвай любим човек с незабравимо преживяване, а ние ще поглезим теб с нашата любима луксозна серия за лице или с най-продавания ни масаж за 2022 г. и 2023 г.
Ваучер подарък за Коледа от Relax център Demetra

4 oт най-продаваните ваучери

Апарата позволява да се направи мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Как да отслабнете без диета? Как да премахнете целулита, без да тренирате? Има много въпроси за перфектно тяло и всички те имат един отговор – Vacuslim 48.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA партито е ПОДХОДЯЩО СЪБИТИЕ да отпразнувате моминско парти, рожден или имен ден, раждането на дете, абитуриентския бал или просто, за да покажете на приятелките си колко много ги цените…
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ