Масаж с Кислород

Масаж с Кислород

Масаж с Кислород – Насища кожата с кислород. Покачва нивото на Mg в организма, на основата на портокалово масло, което е богато на витамин С /един от най-силните антиоксиданти/. Комбинацията от магнезий, кислород и витамин С е феноменална, авторска техника на масаж с Кислород със запазена марка на SPA DEMETRA… Масажът с Кислород е сигурно бягство от ежедневния стрес, може да Ви помогне да отпуснете тялото си, да релаксирате и да презаредите батериите от напрегнатия ден. След 5-минутен МАСАЖ работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 8 пъти. Подходяща комбинация с Анти-стрес масаж. Ето и 6-те ползи от масажа с Кислород, заради които си заслужава да си запазиш час на рецепция на SPA DEMETRA още сега: 0885 877 866 .

Пускане на видеото
Масаж с Кислород - Успокоява Мускулната Болка.

1. Успокоява Мускулната Болка.

Ако мускулите те болят след фитнес тренировка или физическо натоварване, то масажа с Кислород е едно добро решение. Спомага за подобряване на циркулацията на кръвта, тъй като при масажните движения тъканите се отпускат и до тях достига повече кислород, което пък от своя страна помага за разнасянето и намаляването на мускулната болка. 
Масаж с Кислород, Успешно се бори с безпокойството и депресията.

2. Успешно се бори с безпокойството и депресията.


Масажа с Кислород е сигурно бягство от ежедневния стрес, едно истинско блаженство, което може да подарите на организма си. По време на масажа с Кислород, освен че тялото ти и мускулите се отпускат, съзнанието се изчиства от постоянните ежедневни тревоги и негативни мисли, които ни съпътстват и изтощават през целия ден. Масажът с Кислород е почивка и за ума. Успешно се бори с безпокойството и депресията, заради феноменалната комбинация от Кислород и магнезий. 

Масаж с Кислород, Покачва нивото на Магнезий в организма.

3. Покачва нивото на Магнезий в организма.

Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Един от начините е чрез масаж с Кислород. 
МАСАЖ С КИСЛОРОД

4. Неправилните позиции пред постоянното стоене на компютъра. Противодейства на вредите, които стоенето на стола през деня може да Ви причини.

Всички ние прекарваме над 80% от работния си ден, стоейки зад бюро. В следствие на обездвижването и неправилните стойки на неудобните офис столове, често може да се появи остра болка в раменете и врата. А, когато всичко това е допълнено и с неудобна възглавница в домашни условия, може да доведе до болки по целия гръб. Масажът с Кислород, противодейства на вредата, която седенето в една и съща поза продължително време създава, може да си спестите липсата на подобен дискомфорт, чрез едночасов масаж с Кислород в wellness център SPA DEMETRA.
Масаж с Кислород, Подобрява качеството на съня.

5. Подобрява качеството на съня.

Масажът с Кислород благоприятства добрия сън, но също толкова успешно помага и на тези, които с часове изпитват трудност при заспиване. Ако имаш познат, който трудно взема необходимата си почивка, то ваучер за масаж с Кислород е чудесно решение. 
Масаж с Кислород, Облекчава главоболието.

6. Облекчава главоболието.

Масажа с Кислород облекчава глабоволието, намалява честотата на проявление на болка и напрежение в главата. Масажът на скалпа с Кислород е особено подходяща при хронични болки в областта на главата като мигрена. Следващият път, когато имаш главоболие, резервирай час в SPA DEMETRA.т правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Един от начините е чрез масаж с Кислород.

Масаж с магнезиево олио увеличава многократно ефекта:

Цена цяло тяло
150 лв.
75 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажи:

Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Aроматът на портокал, лимон или мандарина може да релаксира съзнанието Ви, да освежи тялото Ви и да пренесе духа Ви в екзотичен рай! Масажният крем е богат на молекули кислород, Витамин С и магнезий.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ