Нестандартно СПА предложение за брак

Нестандартно СПА предложение за брак

Нестандартно СПА предложение за брак

Дошъл е онзи важен момент във вашия съвместен живот, когато сте готови да направите предложението, което ще промени света ви. Настъпил е денят, в който ще се обърнете към любимата жена със съкровените думи: „Ще се омъжиш ли за мен?“. Ако сте готови да споделите живота си, да сте заедно в добро и зло, в радост и в тъга, на море и на планина, в чужбина и на СПА, то време е да се запитате: „Къде да ѝ предложа?“.

Тук сме, за да ви помогнем. SPA DEMETRA ще ви осигури онзи елемент на изненада, който трудно се постига днес. В социалните мрежи виждаме какво ли не. Не можете да я заведете в Париж, защото на върха на Айфеловата кула ще сте обградени от други двойки, които са там със същата мисия. С лодка по каналите на Венеция? Виждали сме го. На върха на висока сграда, от която виждате светлините на целия град? Романтично, но не изненадващо.

Ако вие и вашата бъдеща съпруга предпочитате личното изживяване пред показността, ако искате този момент да бъде между двама ви, предлагаме ви комфорта на нашия СПА център. Различно, нали? Каквото и да почувствате за подходящо в този несравним по емоция ден, направете го ваш. Последвайте сърцето си, използвайте личния си почерк и зарадвайте своята любима със специално поднесено предложение – изненада. Как да откажете на това?

Изненада!

Нашето предложение е подходящо за онези двойки, които никак не обичат да влизат в рамките на традиционното. Ако обичате изненадите, ако знаете, че това ще зарадва вашата половинка, обещаваме ви, че с наша помощ дори няма да бъдете заподозрени. Разбира се, уверете се, че сте на една вълна, че и двамата сте готови за следващата стъпка в своите отношения. И действайте. В любовта и на СПА правила няма, защото щом се отдадете на сетивата си, ще изпитате пълната палитра от емоции, които това преживяване носи със себе си.

Нестандартно СПА предложение за брак

Празник за сетивата

Направете деня специален. Нека тази дата бъде запомнена като едно несравнимо преживяване в обстановка, предоставяща условия за пълен релакс за тялото и душата в SPA DEMETRA. Това ще е последният ден, с който затваряте една глава от живота си.

В края на този неповторим ден – празник за сетивата, празник на обичта ви към любимата жена, ще сте готови да разгърнете следващата страница заедно. Ще сложите старт на съвместния си живот с един споделен ден в комфорта на нашия СПА център.

СПА преживяването е най-добрият приятел на жената

В месеца на жената празнувайте обичта си към нея. Това най-съкровено желание, а именно – тя да бъде ваша съпруга, вниманието, времето, което ще ѝ отделите – това ще бъде най-големият подарък за вашата любима.

При нас всяко ваше посещение е специално, своеобразен празник за сетивата. На вашия специален ден ще бъдем вашите верни помощници в подготовката на това предложение. Представете си радостта от неочакваната изненада в очите на вашата любима жена. За да зададем настроението на предстоящото събитие, ви представяме някои от своите предпочитани пакети от услуги.

"Диамантите са най-добрите приятели на жените"

Вашата жена е вашето бижу. Отделете ѝ нужното внимание, за да продължи да сияе със своята топлина, доброта и чар. Да си жена е суперсила, а да си мъжът до такава жена – привилегия. Нека вашето предложение е споделена наслада за душата. Подарете си един специален SPA DEMETRA ден, който да изживеете заедно. Той ще завърши подобаващо.

Диамантена терапия за лице

4 ТОП предложения

СПА пакет Меден месец – подходящ подарък за младоженци и/или техните кумове
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

СПА пакет "Меден месец"

SPA WINE THERAPY BODY – Вино терапия за 2, а ние ще Ви подарим бутилка червено вино. Вземете ваучер от SPA DEMETRA!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Винотерапия за двама

Нестандартно СПА Предложение За Брак
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Нестандартно СПА предложение за брак

Тя каза: „Да!“

Звучи ви приказно, нали? Позволете ни да бъдем част от вашия специален ден. Доверете ни се за организацията на този празник на сетивата. Подарете си почивка, като изберете от нашите процедури, терапии, услуги от СПА менюто ни и завършете деня с несравнима емоция. Това ще бъде едно различно предложение за брак, което ще се помни дълго.

Нашият екип е на ваше разположение за допълнителна информация на рецепция или на телефон 0885 877 866. Ние ще ви предложим един незабравим СПА ден, повече от специален за вас и за вашата половинка. За нас всяко ваше посещение е възможност да ви подарим специално СПА преживяване. Сега е ваш ред да вземете същото решение за себе си.

SPA DEMETRA ще бъде мястото, на което ще отпразнуваме обичта ви. Купидон? Не, ние сме SPA DEMETRA – вашият помощник в подготовката на перфектното предложение за брак. Заповядайте.