СПА Златен Ритуал за двама

СПА ЗЛАТЕН РИТУАЛ ЗА ДВАМА

СПА ЗЛАТЕН РИТУАЛ ЗА ДВАМА

СПА златен ритуал за двама – пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники… Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите себе си – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате със „Златен ритуал за двама“. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло „Златно докосване“ и терапия за лице „Златна церемония“. Те дават пълна регенерация на Вашето тяло и лице. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Ритуалът завършва с Вана със златни кристали, която ще Ви достави истинско удоволствие след масажа и терапията за лице, като отпусне всеки мускул от Вашето тяло и отведе умът Ви в света на релакса.

Пакетът включва:
СПА ЗЛАТЕН РИТУАЛ ЗА ДВАМА

SPA DAY в СПА Деметра

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, олиото ще бъде с аромат по избор на клиента.

Търсите специален подарък за любим човек – вземи ваучер за подарък за СПА пакети за двама.

Офертите за СПА пакети за двама са идеалният избор за всички двойки, които искат да прекарат повече пълноценно време заедно.  Подготвихме супер оригинална изненада какъв подарък да купите за своя партньор. Направете оригинален подарък, като изберете от процедурите, терапиите или услугите от нашето SPA MENU. Масаж за двама е идеалният подарък за Свети Валентин… Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури. Подаръкът представлява ваучер под формата на папирус в луксозна опаковка с избраната от Вас услуга, който може да закупите на място /София, Бул.Сливница 115/ или да ви бъде изпратен по куриер (плюс разходи по доставката). Валидността на ваучерите е 2 месецa от датата на закупуване.

СПА пакети за двама

ВАУЧЕР ПОДАРЪК-СПА пакети за двама! Изберете терапия от богатото ни спа меню. Зарадвайте любимия човек с неповторима емоция в SPA DEMETRA

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО. ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ СВОИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА. АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ – ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК И ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ САМ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ИЗБОР!