Египетски ритуал

Египетски ритуал

Красота от Древен Египет в SPA DEMETRA Египетски ритуал – няма, човек който да не е чувал за Клеопатра и неземната й красота, която тя умело поддържала с минерали от Мъртво море. Почиствала кожата си с мляко и мед, а след това използвала бадемово масло. Според древните хроники със златен прах Клеопатра се е грижела за кожата си, след като взимала вана с чисто мляко. Египетските жени смятали окосмяването за грозно и поради тази причина, първата кола маска в историята се появява именно в Древен Египет.

Египетски ритуал

Египетски ритуал: Масаж с ароматна свещ + Египетска перлена вана
Едва ли предполагате, че след 8-минутен МАСАЖ работоспособността на уморените мускули нараства от 4 до 8 пъти. Новото предложение от SPA DEMETRA – СПА Ароматна органична билкова свещ, съдържаща 100 % натурални масла от канела, портокал и чисти есенциални масла! Тя прави кожата Ви мека и дълбоко подхранена! Съчетанието на ароматната свещ с тонизиращия масаж Ви гарантира неповторима гурме наслада за сетивата и тялото! Ритуалът продължава с Египетска ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги и аромати. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти. Под въздействието на топлината във ваната се подобрява работата на сърдечносъдовата система и капилярите, отпушват се порите и протича активна детоксикация на организма. Ще се почуствате като истинска Клеопатра или Цезар.

Рефлексология

Египетски ритуал на ходила с восък

Египетски ритуал на ходила с восък
Достоен само за фараоните, този ритуал е пазен в тайна поколения наред в Египет. Предаван единствено по медитативен път от кахуните (пазителите на тайнството) днес той добива популярност и сред нас след „специално позволение”. От години е голям хит във цяла Европа. SPA DEMETRA добави Египетския ритуал за ходила с восък в своето спа меню. Восък, носещ топлината на Египет, извличащ токсините и отрицателната енергия върху енергийните точки на ходилата.

КРАСОТА ОТ ЕГИПЕТ:

СПА Терапия ”Маракеш” 70мин. Промоционална цена: 159лв. Хамам, Деликатен пилин на тяло, Марокански масаж с глина и сапун

СПА Терапия ”Маракеш”

СПА Пакет “Плодова Наслада” 60мин. Цена: 75лв. Арома масаж на гръб и скалп с масло от портокал, Витаминозна терапия на лице

СПА Пакет “Плодова Наслада”

СПА Пакет ” Роза за нея ” 80мин. Промоционални цени: 120лв. на гръб/ 150лв. цяло тяло Пилинг и Арома масаж с Дива Роза, Хидромасажна вана с масло с роза.

СПА Пакет ”Роза за нея”

СПА Пакет „Златен Ритуал“ 150мин. Цена: 350лв. СПА пакет ЗЛАТЕН РИТУАЛ – пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники. Терапия за лице златен прах, последвана от пилинг с чисто злато и Луксозна релаксираща терапия със злато за тяло, за финал масаж с „Течно злато”.

СПА Пакет „Златен Ритуал“

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ СПА ИЗКУШЕНИЕ?

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.

Романтичен пакет за двама „Острова на изкушението” 180мин. Цена: 224лв.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
СПА пакет Меден месец – подходящ подарък за младоженци Цена: 530 лв./Времетраене: 5ч.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама