fbpx

Египетски ритуал

Красота от Древен Египет  в SPA DEMETRA

Египетски ритуал – няма, човек който да не е чувал за Клеопатра и неземната й красота, която тя умело поддържала с минерали от Мъртво море. Почиствала кожата си с мляко и мед, а след това използвала бадемово масло. Според древните хроники със златен прах Клеопатра се е грижела за кожата си, след като взимала вана с чисто мляко. Египетските жени смятали окосмяването за грозно и  поради тази причина, първата кола маска в историята се появява именно в Древен Египет.

Египетски ритуал: Масаж с ароматна свещ + Египетска перлена вана
Едва ли предполагате, че след 8-минутен МАСАЖ работоспособността на уморените мускули нараства от 4 до 8 пъти. Новото предложение от SPA DEMETRA – СПА Ароматна органична билкова свещ, съдържаща 100 % натурални масла от канела, портокал и чисти есенциални масла! Тя прави кожата Ви мека и дълбоко подхранена! Съчетанието на ароматната свещ с тонизиращия масаж Ви гарантира неповторима гурме наслада за сетивата и тялото! Ритуалът продължава с Египетска ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги и аромати. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти. Под въздействието на топлината във ваната се подобрява работата на сърдечносъдовата система и капилярите, отпушват се порите и протича активна детоксикация на организма. Ще се почуствате като истинска Клеопатра или Цезар.

Египетски ритуал на ходила с восък
Достоен само за фараоните, този ритуал е пазен в тайна поколения наред в Египет. Предаван единствено по медитативен път от кахуните (пазителите на тайнството) днес той добива популярност и сред нас след „специално позволение”. От години е голям хит във цяла Европа. SPA DEMETRA добави Египетския ритуал за ходила с восък в своето спа меню. Восък, носещ топлината на Египет, извличащ токсините и отрицателната енергия върху енергийните точки на ходилата.

Цена: 185лв./на ходила: 45лв.

Резервирайте час: 0885 877 866