fbpx

Масаж на Клеопатра

Масаж Клеопатра

Масаж Клеопатра –  с новото предложение от SPA DEMETRA, преоткрийте ритуала за красота на Клеопатра.  Всички сме чували как царицата на Египет поддържала кожата си!

Масаж Клеопатра с мед и мляко

Дълбоко релаксиращ масаж с мед и мляко, който ще Ви накара да се почувствате като Клеопатра, ще Ви помогне при болки в мускулите, ще премахне умората, стреса и напрежението. Медът съдържа витамини, минерали, микроелементи, ензими и естествени антибиотици. Tой подобрява естествения процес на пречистване на организма. А млечните протеини имат изразени хидратиращи и омекотяващи свойства. Млечната киселина е известна с благоприятния си ефект при подмладяване на кожата. Доверете се на опитните терапевти на SPA DEMETRA, които използват оригиналната рецепта на Клеопатра.

Масаж Клеопатра – история и традиция

Вековете носят и предават във времето легендата за неземно красивата царица на Древен Египет – Клеопатра.  В исторически план, в Древен Египет е имало няколко царици, на име Клеопатра. Тази, която оставя своя отпечатък, е последната Клеопатра – Клеопатра VII. Царицата на Египет била забележителна в много отношения – една истинска жена. Освен с уникалния си интелект и математическите си дарби, тя се прославила особено много и с красотата си. Владетелката обаче знаела, че ако не оценяваш, не пазиш и не поддържаш това, което имаш, без време ще го загубиш. Поради тази причина тя обръщала изключително внимание на грижата за кожата си, защото осъзнавала, че никой от пръв поглед няма да оцени колко е интелигентна, а ще отсъди за нея по външния вид.

Клеопатра прилагала множество процедури, с които поддържала кожата си мека, сияйна и красива. Най-известната и ефективната сред тях е масаж с мед и мляко. Ние, от SPA Demetra, искаме да Ви предложим едно уникално преживяване, което ще подхрани тялото и душата Ви с оригиналната рецепта на Древната Египеткса царица!

Цени: 100 лв./цяло тяло 50min
58 лв./ частичен 30min
Резервирайте час: 0885 877 866