Фирмени СПА партита

Фирмени СПА партита

Специални предложения за фирмени партита

Подарете на колегите и служителите си незабравимо SPA тържество в SPA DEMETRA!

SPA DEMETRA има удоволствието да представи на Вашето внимание специални предложения за организиране на корпоративни партита. За нас ще бъде удоволствие да Ви съдействаме в организирането на всякакъв вид SPA тържество!

 

Офертата е за 3 дами и включва:
Пускане на видеото
Офертата е за 4 клиента и включва:
Офертата е за 1 клиент и включва:
Офертата е за 5 клиента и включва:
VIP Пакет „SPA DEMETRA“ включва:
Фирмено Spa парти – Офертата е за 1 клиент и включва:

Фирмени СПА партита

Изберете за Вашето парти:

Микс сирена – Френски сирена и кашкавали. (Гауда, Ементал, Президент, Синьо сирене, Моцарела). Платото съдържа 800гр. сирена и кашкавали! Цена: 59,00 лв./плато

Микс колбаси и сирена – Платото е микс от колбаси (луканка, филе Елена, суджук) и сирена (Филаделфия, Френски сирена и кашкавали. Гауда Ементал Президент Синьо сирене). Платото е 800гр. Цена: 59,00лв./плато

• Предложения за избор на напитки:

Бира, Безалкохолна напитка, Натурален сок, Минерална вода, Ред Бул, Аперетив.

SPA DEMETRA РАЗПОЛАГА СЪС ЗАЛА С КАПАЦИТЕТ 80 ЧОВЕКА. ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ (350-700лв).

• Допълнителни услуги:

DJ – по договаряне. 

Фотограф – по договаряне. 

Балони с хелий – 5.00лв./брой

Шоколадов фонтан – 170.00лв

Възможност за организиране на фолклорна програма

• Доплащане за ползване на залата на SPA DEMETRA – 150лв / час

Свържете се с нас и според възможностите като бюджет, ще измислим заедно един по-различен сценарий за Вашето незабравимо парти.

За запитвания и повече информация: 0888 96 08 01  Диди Помакова 

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, олиото ще бъде с аромат по избор на клиента.

4 ТОП SPA DAY

Искате да зарадвате Ваш близък, приятел или любим човек със спа услуга, релаксиращ анти-стрес масаж, козметична услуга, карта за релакс зона включващ сауна, парня баня или хамам, луксозна козметична процедура.....?
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост. Диамантеният прах влияе върху енергийната обмяна на клетките.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ароматерапията е натурален метод за лечение, превенция и поддържане на здравето. Това е един от най-древните методи за лечение познат на човечеството. Етеричните масла всъщност са част от нашия живот всеки ден.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ