fbpx

Масаж с кафе

Масаж с кафе

Този масаж се прави със специален продукт с висока концентрация на кафе.Също така в него се съдържа кислород и магнезий. След такъв масаж клиентът се чувства тонизиран и ободрен, готов за ефективни действия. По този начин се поема и необходимата доза кафе през кожата. Масажът с кафе може да се прилага при борба с целулит. Употребата на ексфолиант с кафе води до тяло без целулит. Кафето може да е вредно, когато го пием, но пък външното му приложение безспорно носи позитиви.

Кофеинът – основно оръжие в борбата с целулита

Благодарение на абразивната си основа, ексфолиращите продукти с кафе подобряват циркулацията на кръвта, а масажите с тях премахват мъртвата кожа.Това е и една от причините да се смята, че кафето е отлично средство при борба с портокаловата кожа. Освен това специалисти твърдят, че масажите с кафе горят излишните мазнини и временно правят тялото да изглежда по-стегнато. Разбира се, ако процедурите не са съчетани със спорт, ефектът не е толкова траен и видим. Кофеинът в кафето е основното оръжие на продукта в борбата с целулита. Веществото се абсорбира от кожата и отстранява натрупаната течност в целулитните зони (или иначе казано бори се с преобразуваните мастни клетки в по-големи мастни капки), като по този начин прави кожата по-гладка. Използвайте ексфолианти с кафе, за да преборите целулита и да се радвате на гладка кожа. Независимо дали е ситно смляно, или като утайка, кафето ще помогне на кожата ви да стане по-здрава, еластична и гладка. От една страна, антиоксидантите в състава му Ви предпазват от свободни радикали, предотвратяват състаряването и отпускането на кожата и я подхранват. След такъв масаж клента се чувства тонизиран и обудрен, готов за ефективни действия. След такъв масаж си поемате ежедневната доза кафе през кожата, която ви е нужна.

            Масажа с Кафе е терапия, допълваща широката гама от релаксиращите и отслабващи процедури в  SPA DEMETRA. Благодарение на мощният си липолитичен ефект, кафето спомага за елиминиране на мазнините в проблемните зони, извлича течностите и освежава кожата. Научно доказано е, че подпомагат отслабването и подобряват настроението. Неговата фина текстура гали тялото, а силният аромат на прясно изпечено кафе ще Ви поведе към състояние на отмора. Терапията включва нежно ексфолиране на тялото, съчетано с лек и приятен масаж, последван от обвиване в леко затоплено одеяло и чаша ароматно кафе. Това е една истинска наслада за тялото и душата. Само за любителите на кафе.

Енергизиращите свойства на растението са открити  още в древността. Днес приложението на кафето минава отвъд границите на вкусовите рецептори и намира приложение в козметичната индустрия, спа салоните, алтернативната медицина и ежедневната разкрасителни процедури. Наред с антиоксидантите, антибактериалните вещества и кофеина в състава си, кафето съдържа фибри, магнезий, калций, витамини В и над 1000 ароматични химически вещества.

Масаж с шоколад и кафе – шоколадово изкушение

Не е просто масаж, а цялостна грижа за кожата. Терапията включва ексфолиант с кафе, нанасяне на плътен слой шоколадова маска и последващ масаж с шоколадов крем. Какаото стимулира произвеждането на ендорфини “хормони на щастието”, които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт.

Пилинг с кафе – ексфолираща процедура за тяло, чиято цел е премахване на горния мъртъв слой клетки на епидермиса /най-горният слой но кожата/. Ревитализация и дълбока хидратация на кожата, чрез пилинг с кафе.

Какви са предимства на кафето за кожата?

• Ексфолира мъртвите клетки и изглажда повърхността
• Премахва тъмните кръгове под очите
• Елиминира токсините в подкожните слоеве
• Хидратира кожата
• Стяга /отпуска стегнатите мускули/
• Избистря тена
• Успокоява възпаленията
• Заличава белезите от акне и други пигментни несъвършенства

Цена: 70лв. /цяло тяло

Резервирайте час: 0885 877 866