Крио терапия за тежки и уморени крака

терапия по време на бременност

Терапия по време на бременност

Крио терапия за тежки и уморени крака.

Процедурите за бременни помага на жената да се адаптира по-добре през периода на 40 гестационни седмици. Изместеният център на тежестта води до напрежение в мускулите около гръбнака, тежест в кръста, болки в краката. В SPA DEMETRA знаем как.

Женското тяло преминава през различни промени по време на бременността и след раждането. Масажът помага на жената да се адаптира по-добре през този период. Специалистите в SPA DEMETRA са квалифицирани, знаят правилния начин за позициониране по време на терапиите /с помощта на малка възглавничка/. 

Крио терапия за тежки и уморени крака

Терапия ФРИДЖИ – тежки уморени крака
Повечето жени свързват бременността с отичането на долни крайници. Но този проблем могат да получат и дамите при всяко увеличаване на теглото. ТЕРАПИЯ ФРИДЖИ – против тежки и уморени крака. Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и др. Терапията фриджи веднага успокоява и охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт. С активно концентрирани съставки като див конски кестен, фикус, „метлата на касапина“ и царевични екстракти премахва чувството на умора и дискомфорт, тонизира кръвообращението и успокоява краката и стъпалата моментално. /Терапията може да се комбинира със SPA педикюр/.

Проблемите с циркулацията на кръвта са резултат от комбинация на редица фактори:

Редовна цена:
100 лв.
60лв. долни крайници
Резервирайте час