Тежки уморени крака

Тежки уморени крака

Терапия ФРИДЖИ – тежки уморени крака

Повечето жени свързват бременността с отичането на долни крайници. Но този проблем могат да получат и дамите при всяко увеличаване на теглото, за това ние имаме решение–ТЕРАПИЯ ФРИДЖИ против тежки и уморени крака. Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и др. Терапията фриджи веднага успокоява и охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт. С активно концентрирани съставки като див конски кестен, фукус, „метлата на касапина“ и царевични екстракти, премахва чувството на умора и дискомфорт, тонизира кръвообращението и успокоява краката, и стъпалата моментално. За максимален ефект може да се направи рефлексология на ходилата и/или масаж с  Магнезиева апликация. /Терапията може да се комбинира със SPA педикюр/.

Тежки уморени крака

Проблемите с циркулацията на кръвта са резултат от комбинация на редица фактори:

Цена:
100 лв.
60лв. долни крайници
Резервирайте час

4 Детокс програми

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Таласотерапия

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен ДЕТОКС

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж