Бразилско дупе

бразилско-дупе-спадеметра-wellness

Бразилско дупе

СТЕГНАТО БРАЗИЛСКО ДУПЕ Коя жена не желае да има стегнато и добре оформено дупе, като на Бразилка? Когато мислите за бразилско дупе сигурно си представяте Дженифър Лопес? SPA DEMETRA добави в спа менюто си терапия „Бразилско дупе“ за моделиране на седалището. Отслабваща терапия от ново поколение, която действа като спирачка на мастните клетки. Терапията има комплексно действие за отстраняване на целулита и излишните сантиметри, действа за намаляване на стрийте и стяга седалището. Отслабващата термична маска осигурява по-бързо и по-добро проникване на активните съставки. Терапията е локална и дава отлични резултати при отпуснати тъкани, мастни депа и целулит по краката, бедрата и седалището. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата. За максимален ефект е добре да се комбинира с Антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 терапии.
Терапия “Бразилско дупе”:
Пускане на видеото

ТЕРАПИЯ ПЛОСЪК КОРЕМ

Коремът е най-уязвимата част от тялото, по отношение на затлъстяването,заради дебелият кожен слой. Мускулатурата му е ленива, полуподвижна и най-малко се натоварва. Освен това е защитен с дебел кожен слой и позволява да се трупат мазнини. Борбата със затлъстяването означава системно раздвижване на коремните мускули. Стопяването на мазнините става, чрез масаж, гимнастика и правилно хранене. Oсвен във фитнеса, плосък корем може да постигнете и в SPA DEMETRA Но и след намаляването на обема на корема много лесно отново можете да го докарате в предишната му форма. Терапията ПЛОСЪК КОРЕМ е силна за моделиране на коремната област, води до трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките. Коремът е по-плосък, а талията по-финна. Препоръчват се минимум 8 процедури 2 пъти в седмицата.Терапията е подходяща за родилки, за възстановяване след раждане.

Терапия плосък корем:
Редовна цена
75 лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL