Антицелулитен масаж с колаген и черен пипер

Видове антицелулитни масажа

Антицелулитен масаж с колаген и черен пипер

Антицелулитният масаж с черен пипер и колаген е интензивен масаж от ново поколение за моделиране на тялото, при който се подобрява кръвообращението и така се стимулира разпада на целулита. Извършва се с помощта на специални техники, като се обработва вътрешната част на бедрата, зона която най-често губи своята еластичност във времето. Използват се антицелулитни масла на основата на черен пипер, които топят в дълбочина целулита в комбинация с антицелулитния– стягащ масаж с чист морски колаген.  Масажа с колаген, стимулира синтеза на колаген и еластин в кожата, като по този начин стяга кожата в дълбочина, подобрява кръвообращението и се бори с несъвършенствата по кожата. Моделира изключително силно третираните зони. Антицелулитен масаж с колаген и черен пипер в допълнение със Стягаща терапия с черен пипер и колаген би дала трайни резултати след серия мин. 20 процедури. За бърз, видим и траен ефект е добре масажа да се комбинира с 15мин. Колариум и терапия Гипс Клин, липо масаж и/или Кавитация.

Антицелулитният масаж с черен пипер и колаген въздейства върху организма по следните начини:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!!

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.
Консултацията се извършва след предварително записан час.

Редовна цена
95 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ