IPL Превенция на спукани капиляри

Противопоказания, при които клиенти НЕ трябва да се подлагат на IPL процедури:
Фотоподмладяване

Превенция на спукани капиляри

IPL Превенция на спукани капиляри

Целогодишно висококачествено лечение на спукани капиляри чрез IPL технология.
Фототерапията е процедура, предназначена за лечение на съдови аномалии по кожата на лицето и тялото – разширени кръвоносни съдове („спукани“ капиляри, „съдови звезди“). Ефекта се дължи на факта, че патологичните структури са по-богати на оксихемоглобин в сравнение с околните тъкани. При третиране на разширени кръвоносни съдове по долните крайници е възможно да се наложи по-дълго лечение, тъй като в повечето случаи разширените венули (капиляри) са по-дълбоки и често клиентите ги носят от доста време. В тези случаи е подходящо комбинираното приложение на IPL-фототерапия и терапия тежки уморени крака.

Същност на IPL технологията

Процедурата се извършва посредством козметичен апарат, работещ с IPL технология.

IPL е една от най-новите технологии за фототерапия, която се препоръчва в съвременните международни медицински и естетични индустрии. Технологията използва светлинна и топлинна енергия, която действа избирателно върху проблемната кожа, без да я уврежда, с цел постигне на максимална ефикасност при: епилация, подмладяване на кожата, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри..

Изключителната патентована технология, дава резултати потвърдени чрез клинични тестове с три насоки:

Приложение на IPL технологията
Процедурата се прилага при лечение на Спукани капиляри/Тънки капиляри на лицето и тялото; Капиляри получени при стрес; Капиляри от слънце/; Розацея; Червено лице, Кръвоносна звезда.

Принцип на фототерапията
Специалния светлинен спектър прониква в кожата и се абсорбира от капилярните съдове в тъканите, които коагулират, разлагат и разбиват капилярния пигмент за постигане на ефекта от лечението.

Курс на лечение
Един курс на лечение включва 10 процедури през интервал от 15 до 21 дни.

Предимство
1. Не уврежда епидермиса.
2. Не вреди на кожата.

Резултати

След един курс на лечение: Капилярните съдове стават по-малки и се заличават. Червенината на лицето при Розацея и Червено лице изчезва и се засилва устойчивостта на кожата.

Изисквания:
1. Не се препоръчва излагане на слънце и солариум веднага след процедурата. 7 дни след терапията е желателно върху изложените на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със силен слънцезащитен фактор.

2. Не е желателно процедурата да бъде прилагана на жени по време на месечния им менструален цикъл.

Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час.

Цена 1 зона:
45 лв.
Резервирайте час