Терапия Розацея

Терапия Розацея

Терапия Розацея – Розацеята и нейните прояви

Терапия Розацея – Успокойте и овладейте свръх-чувствителността с ултра-нежните лечебни елементи, като прополис, масло от шеа, алантоин, лайка, портокалово масло; те облекчават и хармонично коригират склоността към обриви и чувствителността на кожата. Розацея води до честа поява на червени петна, увеличени капиляри; тези сериозни кожни проблеми може да доведат до постоянни кожни увреждания, но зеленият чай, женското биле, лайката и витамин E в терапията на SPA DEMETRA подсилват капилярите, успокояват, хидратират и тонизират кожата, която видимо се успокоява. Терапия Розацея при съчетание със Серия за крехки капиляри и чувствителна кожа резултатите идват по-бързо. 

Редовна цена
50 лв.
Резервирайте час

Розацеята обикновено протича в три стадия:

Терапия Ретинол

Терапия Розацея

– Първи стадий –
Наблюдават краткотрайни зачервявания на проблемните зони /носа, скулите, челото, бузите, брадата/, а понякога и на цялото лице, шия и деколте. Този симптом обикновено се появява след стрес, прием на горещи и/или лютиви храни, прием на алкохол, при резки температурни промени.

– Втори стадий –
Върху локално променената кожа се появяват червени или розови папули или пустули, които се инфектират – акне розацея.

– Трети стадий –
Наблюдава се хиперплазия на мастните жлези и разрастване на съединителната тъкан, което води до деформация на отделните участъци на лицето. Най-често се разраства и деформира носът – ринофима, която обикновено се наблюдава при мъже. Носът се уголемява и придобива червеникав до лилав отенък.

Терапия Розацея активни съставки:

МАСЛО ОТ КАРИТЕ

Поради високата хранителна стойност и мощни лечебни свойства, маслото от Карите е отлично средство за възстановяване и повишаване на имунитета на кожата. Получава се от плода на дървото, което расте в Западна Африка. Богата на мастни киселини, витамини (A,E,C,D,F) и минерали. Топи се при телесна температура, и лесно се абсорбира от кожата.

ГРОЗДОВО МАСЛО

Съдържа витамин Е и антиоксиданти в големи количества, отлично средство за предотвратяване на стареенето. Регенерира, предотвратява от възпаления, прави кожата блестяща и стегната. Богата на мастни киселини (Омега 3, омега 6 и омега 9), витамини и мощни антиоксиданти. Има антисептични, противовъзпалителни и регенеративни свойства.

АЛАНТОИН

Успокоява раздразнената кожа, хидратира и увеличава гладкостта. Има кератолитично и възстановяващо свойства.

За оптимални резултати използвайте серума и крема, сутрин и вечер на добре почистено и тонизирано лице, шия и деколте. Наблегнете на проблемите зони. Когато кожата абсорбира серума, нанесете крема до пълното му абсорбиране.

Първият в света филър без инжекция – терапия от ново поколение

4 ТОП anti-age терапии в борбата с бръчките

Teрапията „ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ“: Мощна ПРОГРАМА против стареенето; Разглаждане на бръчките; Eфект на лифтинг операция.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ