fbpx

Кавитация

Представяме Ви новата технология за извайване на силуета и изгарянe на мазнините – Система V8 C, с кавитация. Новият модел комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на цялото тяло. Апаратът е създаден да разгради мастни натрупвания и да моделира по-фино и стегнато тяло.

Кавитация (с вакуум)

Защо кавитация?
Кавитацията е процес, предизвикващ отслабване на организма с помощта на ултразвук в течността на тъканите. Методът кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се пукват /поради промени в налягането/, мастните клетки между третираните зони в резултат на това се разрушават. Този процес наподобява много процеса кипене. Основната разлика между кавитацията и процеса на кипене е, че при кипенето, поради покачване на температурата, за да може да се достигне точка на кипене, изпарението се увеличава, докато при кавитацията, температурата и изпарението остават постоянни. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система.

Ултразвуковите вълни въздействат в кожата, като водят до ограничаване обема на мазнините в тъканите. Ефектът от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа, като се изключи операция (хирургическа интервенция).

Кавитацията трябва да се съчетае с V8 процедури и антицелулитен лимфен дренаж за по-добър резултат.

SPA DEMETRA представя новата технология за извайване на силуета и стопяване на мазнините неинвазивно, без болка и неприятни усещания. Благодарение на петте програми, с които разполага апаратът се справя с излишната мастна тъкан и Ви позволява да се сдобиете с едно по-стегнато и фино тяло.

SPA DEMETRA разполага с два ултразвукови апарата за кавитация използвани в естетичната медицина, различни по своите параметри и комбинация с вакуум, за по-добър резултат за изхвърляне по естествен път, чрез лимфната и отделителната система на разградените мастни клетки в локализираните зони. Благодарение на кавитацията в SPA DEMETRA, Вие можете да моделирате и промените формата на тялото си, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания в проблемните зони без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см. от обема на тялото за една процедура.

Ефект от кавитацията :

Ефектът от кавитацията е осезаем няколко часа след процедурата, като прогресивно се засилва до 4 дни след нея. Това се дължи на времето, от което се нуждае организма, за да преработи и освободи излишната течност. За максимален резултат е желателно приемането на повече вода в комбинация с лимфен дренаж на тялото. Дрениращият ефект активира лимфната система, което спомага на тялото да изхвърли отделените при кавитацията токсини.

Противопоказания:

• Форми на чернодробно заболяване, повишени стойности на холестерол и сериозни проблеми с бъбреците, защото процедурата е свързана с преработката и изхвърлянето на разрушените мастни субстанции;
• Тежка хипертония, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли. Разширени вени, флебит и тромбофлебит, заболявания на щитовидната жлеза, при болни от злокачествено заболяване или епилепсия;
• Бременни или кърмещи жени;
• При алергии на кожата, изгаряния, при наличието на отворени или незараснали рани, при разширени вени;
• Когато в тялото на пациента има медицински метални заместители, устройства, или пейсмейкъри. Изкуствени крайници, стави, вени и други.

КАВИТАЦИЯ С ВАКУМ V8 С1

Ултразвукова липосукция /кавитация/, Вакуум
Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика – разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа.

Защо V8 C1?

Естетичен апарат № 1 за 2012 г.  в Щатите в борбата за моделирана на перфекно тяло без целулита, загубата на тонус и кожа без бръчки.

Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операците

Намалява целулита след първия сеанс със 34%,  но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.

Подобрение и на състоянието на стриите

Намалява бръчката след първия сеанс със 27%,  но и с всеки следващ отново моделира лицевия контур, подмладява и стяга кожата на шията и деколтето.

Одобрен е от FDA (Американската федерация за контрол над храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата

Оптималните резултати от процедурите се наблюдават в периода между 6-8 седмици от началото на терапията.

Въпреки това, още след първата процедура ще забележите значително подобряване на вида и усета на третираните зони – там кожата е по-стегната, гладка и мека.

Процедурите с кавитация са подходящи при:

• локални мастни натрупвания;
• намаляване обема на мастната тъкан;
• борба с портокалова кожа;
• подобряване еластичността на тъканта;
• свиване и намаляване на стриите;
• редуциране и елиминиране на целулит;
• подобряване абсорбцията на анти-целулитни кремове;
• подобряване кръвообръщението и прогресивно елимиране на излишните течности;
• корекции на дефекти след операция за липосукция.

Цени: 100лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Зоните са: корем, паласки,  седалище, берда- вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче