4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL

Технология:

Представяме Ви новата технология за извайване на силуета и изгарянe на мазнините – Система V8 C1, с кавитация. Неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на цялото тяло. Апаратът е създаден да разгради мастни натрупвания и да моделира по-фино и стегнато тяло.

Кавитацията трябва да се съчетае антицелулитен масаж за по-добър резултат.

SPA DEMETRA представя новата технология за извайване на силуета и стопяване на мазнините неинвазивно, без болка и неприятни усещания. Благодарение на петте програми, с които разполага апаратът се справя с излишната мастна тъкан и Ви позволява да се сдобиете с едно по-стегнато и фино тяло.

Процедурите с кавитация са подходящи при:

Ефект от кавитацията:

Ултразвукова липосукция /кавитация/, Вакуум
Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата, снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид енергична гимнастика – разбива натрупаната излишна мастна тъкан, подобрява кръвната циркулация, метаболизма, заличава белези по кожата и унищожава портокаловата кожа.

Ефектът от кавитацията е осезаем няколко часа след процедурата, като прогресивно се засилва до 4 дни след нея. Това се дължи на времето, от което се нуждае организма, за да преработи и освободи излишната течност. За максимален резултат е желателно приемането на повече вода в комбинация с лимфен дренаж на тялото. Дрениращият ефект активира лимфната система, което спомага на тялото да изхвърли отделените при кавитацията токсини.

Противопоказания:

Защо кавитация?

Кавитацията е процес, предизвикващ отслабване на организма с помощта на ултразвук в течността на тъканите. Методът кавитация използва контролирана високочестотна вълна, генерираща мехурчета. Мехурчетата се пукват /поради промени в налягането/, мастните клетки между третираните зони в резултат на това се разрушават. Този процес наподобява много процеса кипене. Основната разлика между кавитацията и процеса на кипене е, че при кипенето, поради покачване на температурата, за да може да се достигне точка на кипене, изпарението се увеличава, докато при кавитацията, температурата и изпарението остават постоянни. Тези мастни клетки се превръщат в течност, която се извежда от организма с помощта на лимфната и отделителна система. 

Ултразвуковите вълни въздействат в кожата, като водят до ограничаване обема на мазнините в тъканите. Ефектът от кавитацията прави мастните тъкани меки, отделя ги от другата тъкан като образувалата се течност се изхвърля от организма. Намаляването на теглото с помощта на кавитация е един от силните и бързи медицински методи за премахване на мастните депа, като се изключи операция (хирургическа интервенция).

Кавитация (с вакуум)

SPA DEMETRA разполага с три ултразвукови апарата за кавитация използвани в естетичната медицина, различни по своите параметри и комбинация с вакуум, за по-добър резултат за изхвърляне по естествен път, чрез лимфната и отделителната система на разградените мастни клетки в локализираните зони. Благодарение на кавитацията в SPA DEMETRA, Вие можете да моделирате и промените формата на тялото си, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания в проблемните зони без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см. от обема на тялото за една процедура. За бърз, видим и траен ефект е добре Kaвитация да се комбинира с терапия Гипс Клин, Антицелулитен масаж, Липолaзер, EMShape Duo в серия 16-18. Терапията е подходяща и за родилки, за възстановяване след раждане.

Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час