Laser Maxlipo - 10D система

Laser Maxlipo - 10D система Технология:

Laser Maxlipo – 10D система 

Laser Maxlipo – 10D система – Студен лазер с дължина на вълната 532nm. Десетте регулируеми лазерни лъча се насочват към мастните натрупвания в третираната зона, като отварят временна „пора“ в мастната клетка, от която се изчистват и изтичат разградените мазнини. Мастните киселини и глицеролът се изчистват посредством силата на уреда да стимулира естествените процеси за пречистване в организма.

Неинвазивен, нискоенергиен лазер, който излъчва 10520-542 nm лазерни лъчи зелена светлина, които третират директно хипертронния адипоцит. Директно разгражда обвивката на мастната клетка и от там разградената мастна тъкан се отвежда чрез естествения ход на детоксикация на лимфната система на организма.

Laser Maxlipo - 10D Система
Laser Maxlipo - 10D система

Система с 10D лазер:

Разгражда излишните мазнини в областта на корема, талията, гърба, дупето, бедрата, горната вътрешна страна на ръцете, двойната брадичка и други области на тялото, намалява значително обиколката на третираната зона и допринася за цялостенния ефект на отслабване.

Няма нужда от използване на анестезия, без болка, изтръпване, не причинява белези, травми, не се нуждаете от период на възстановяване. Поради специфичната дължина на вълната, лазерът действа само върху слоя подкожни мастни клетки, други клетки като кожа и капилярни кръвоносни съдове няма да бъдат увредени по време на този процес, безопасен и надежден начин за намаляване на мазнините.

Laser Maxlipo има комплексен ефект:
Laser Maxlipo - 10D система

Разлика между 10d maxlipo master лазер и останалите лазери в козметиката:

Освен разгражданет на мастните натрупвания лазерния лъч въздейства и редуцира болки в ставите.

Препоръки от специалистите на SPA DEMETRA:
Въвеждаща цена:
160 лв.
Резервирайте час

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL