Интервюта

Пускане на видеото
Пускане на видеото

“SPA DEMETRA” ОТЛИЧЕН ЗА „НАЙ-ДОБЪР СПА ЦЕНТЪР“ НА 2015

Мисис “Дама на годината” – 2015 излъчи победители само в 8 категории!

На 27 март 2015 г в бална зала „Монтесито“ бяха раздадени за седми пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ Собственик и продуцент на наградите и организатор на церемонията са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото.
Кандидати за „Мисис Дама на годината“ 2015 бяха над 215 дами за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8.

В Категория „Най-добър СПА център“, бе избран “SPA DEMETRA” в лицето на Димитрина Помакова. През 2011г. Димитрина Помакова осъществи дълго планиран проект, върху 4 етажа на площ от 790 кв.м се изгради SPA DEMETRA. Неговите клиенти могат да се насладят на предлаганите разнообразни процедури и програми: Турска баня, сауна, парна баня със зона за релакс, перлена вана, центърът се занимава с моделиране на тялото и извайване на красив силует. Индивидуален кабинет в който 4-5 приятелки могат да релаксират докато им се правят паралелно спа изкушения. Спа момински партита са нашата запазена марка. От 15 години Диди се занимава с козметика, благодарение на многобройните си обучения и специализации в Франция, Испания и Италия, тя следи новите тенденции за клиентите си. Пътят към успеха е екип от специалисти, иновативни методи, авторски терапии и масажи, високо технологична апаратура и професионални марки продукти. SPA DEMETRA взе приза в категория DAY SPA на годината.

“SPA DEMETRA” ОТЛИЧЕН ЗА „НАЙ-ДОБЪР СПА ЦЕНТЪР“ НА 2015

SPA DEMETRA ВЗЕ ПРИЗА В КАТЕГОРИЯ DAY SPA НА ГОДИНАТА

SPA DEMETRA взе приза в категория DAY SPA на годината

СПА награди 2014 SPA DEMETRA взе приза в категория DAY SPA на годината. На 14 март 2014 в Интерпред се проведе първата международна конференция за СПА и Уелнес туризъм в България и официална церемония за раздаване на награди за СПА туризъм. Представители на СПА индустрията от цяла България дискутираха новости в сертифициране на СПА обекти по европейските стандарти. Вечерта на изискана церемония бяха наградени и най-добрите обекти. СПА награди 2014 SPA DEMETRA взе приза в категория DAY SPA на годината. На проведената церемония по обявяване и награждаване на най-добрите СПА хотели и центрове на България специални гости бяха собствениците на SPA DEMETRA, сем.Помакови. Вижте видеото на SPA DEMETRA…
SPA DEMETRA взе приза в категория DAY SPA на годината

Business Lady организира първите си годишни награди за благотворителност „Златно сърце”

На 9 юли се проведе първото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady. Наградите се присъждат за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи. Наградите „Златно сърце” целят още да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. На официалната церемония присъстваха над 150 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието. SPA DEMETRA бе отличена за обществено-значими проекти „Златно сърце”.

Best Brand Awards 2015

На 17 май в НДК на една сцена се събратха най-добрите марки в 20 категори! Best Brand Awards представи най-добрите от бизнеса у нас, както едни от най-успелите марки по света. SPA DEMETRA спечели приза най-добър български бранд на шестото издание на Best Brand Awards.