АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ - КАК ДА НЕ ЗАГУБИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХ?

АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ - КАК ДА НЕ ЗАГУБИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЯХ?

В дни на изолация, със сигурност си задавате въпроса
Ще загубя ли резултатите от моите антицелулитни процедури? Дадох ли си парите на вятъра?

Като собственик на SPA DEMETRA, винаги съм търсила за своите клиенти качествени терапии и последно поколение апаратура. Бих искала да ви спестя тревогите и затова описвам подробно какво да очаквате в момента, когато не можете да спазвате препоръчителните срокове между процедурите ви. Винаги съм ви казвала: „ПО-ДОБРЕ САМО ЕДНА, ОТКОЛКОТО БЕЗ НИТО ЕДНА”.

Ще ви дам съвети. Какво може да направите в домашни условия, за да задържите постигнатите вече резултати. Екипът на SPA DEMETRA никога не обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури винаги сме постигали резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на вашите постижения! Казано по-простичко – ще влезете в любимите си стари дънки с наша помощ (да, възможно е)…

Антицелулитен Масаж – Гипс Клин

Ако сте направили  серия от антицелулитни процедури и особено масажи в комбинация с терапия Гипс Клин, ние сме раздвижили лимфата да изхвърли токсините от организма ви. Стимулирали сме фибробластите да произвеждат колаген за месец напред. Работим с последно покление козметика, в която са вложени силни активни съставки. Те проникват от 30 мин. до 4 часа след процедурата.

Всеки, който си е правил терапия Гипс Клин при нас, знае, че пълният резултат от процедурата се вижда до 4 дни след нея. Естествено, резултатът след 1 процедура няма да е същият, както след целият курс от процедури. Но със сигурност и тази 1 процедура няма да е напразна и безрезултатна. Ако пък сте направили няколко терапии от препоръчания ви пакет, сигурни сме, че ще забележите по-стегната кожа. Също така се наблюдава по-малко целулит и намаляване на обиколките в сантиметри.

Липомасаж V8, RF, Kaвитация, Липолазер, Колариум

Ако сте направили  дори само една процедура от горепосочените, ние сме стимулирали фибробластите да произвеждат колаген за седмици напред. Естествено, резултатът след една процедура няма да е същият, както след целия курс от процедури, но със сигурност и тази една процедура няма да е напразна и безрезултатна. Ако пък сте направили няколко терапии от препоръчания ви пакет, сме сигурни, че ще забележите по-стегната кожа. Наблюдава се по-малко целулит и намаляване на обиколките.

Криолиполиза, EMShape Duo, LASERSLIM

Ако сте направили  дори само една процедура от горепосочените, непосредствено преди обявяването на извънредно положение, все още очаквате резултатите си (нужни са поне 4 седмици, а след 6-8 седмица са най-забележими). Пълният резултат ще видите след 12 седмица. Онези, които успяха да направят серия от 2-4 процедурите, имат своите резултати. Това са трите апарата, които се борят с подкожните мазнини. Независимо кой от методите сме използвали в проблемните зони, в нея има около 37-42% по-малко мастни клетки. Следователно дори и да качите килограми, в тази зона мастните клетки ще се увеличат с 30% по-малко, отколкото в останалите зони.

Как Да Действаме Вкъщи, Когато Не Можем Да Правим Моделиращи Програми В SPA DEMETRA?

За да не загубим постигнатите резултати от вашите антицелулитни процедури, е важно да внимавате да не повишите килограмите си. Много често храната не е единственият „виновник“ за трупането на килограми. Начинът ни на живот също допринася за повишаване на телесното тегло и трупането на мазнини. Организмът трябва освен да приема калории, да намира начин и да ги изразходва.  Знаем, че когато приемаме повече калории, отколкото горим, се намираме в калориен излишък и така натрупваме тегло. И обратното – когато приемаме по-малко калории и горим повече, отколкото приемаме, се намираме в калориен дефицит и така сваляме тегло. В момент на изолация,  движението е ограничено.

Ако запазим режимът си на хранене, е 100% сигурно, че ще качим килограми, въпреки че преди това със същия начин на хранене сме поддържали едно и също тегло. Тук вариантите са два – да намалите приеманите калории с храната или да изразходвате повече калории в домашни условия (има чудесни приложения за горене на излишни калории в домашни условия).

Нашите Съвети

Независимо кой от методите сме използвали, сега предизвикателството е само едно – да не качим килограми, за да задържим резултата!

 • Топла вода с изцеден лимон сутрин на гладно е прекрасен старт на деня. Забързва метаболизма, зарежда организма със сила и тонус и освен това спомага за изчистване от токсините.
 • Вземете топла вана със сода бикарбонат. Процедури във вана за отслабване очаквайте съвсем скоро от нас…
 • Използвайте антицелулитните продукти, отдолу нагоре. Никога не нанасяйте крема отгоре надолу. На петите Ви не е нужен антицелулитен продукт.
 • Направете си пилинг под душа с утайка от кафе и мед. С лек масаж, стимулиращ лимфния поток.
 • Ако имате вендуза или масажна ръкавицасега е моментът да ги използвате. 

И едно допълнение за:

Фото-Епилация, IPL Борба Стрии, Акне, Белези

Постигнатите до момента резултати няма да бъдат загубени – унищожените веднъж космени фоликули няма да произведат повече косъм, това е възможно само ако възникнат хормонални промени (Бременност или хормонален дисбаланс). СПА ДЕМЕТРА разполага с последно поколение IPL aпаратура. Така, че дали третираме акне, стрии, нежелано окосмяване и не можем да спазим 21 или 40 ден, не е от толкова голямо значение.

Нашите Съвети

След като отворим врати е желателно да направим 2 последователни процедури, които да компенсират дългия период.

Програми за лице, Анти-Age Пакети, Анти-Акне, LED Дъга

Няма професионална процедура, която да може да замените в домашни условия. Но това, което можете да правите вкъщи, за да поддържате резултатите, които сме постигнали до следващата процедура, са стъпките от тази статия.

 1. Почистване на лицето – ежедневно.
 2. Eксфолиация – можете да използвате както готови продукти, така и направени в домашни условия, например сода за хляб/овесени трици с кокосово масло, също и ексфолираща маска с кафе
 3. Хидратирайте вашата кожа
 4. Не забравяйте за защита на кожата – най-добре използвайте продукт с висок слънцезащитен фактор (мин.SPF 30 
 5. Нанасяйте ежедневно специфична грижа, като тоник, серум или лечебен продукт
 6. Не забравяйте зоната на шията и деколтето

Надяваме се да сме вдъхнали кураж и спокойствие! Не се срамувайте да ни пишете и ще се радваме да се видим възможно най-скоро.😊