Благотворителните кампании са едно от най-сериозните и отговорните неща с които човек може да се захване, но въпреки това ние от СПА Деметра сме достатъчно организирани и отговорни, че между нашата работа да направим и по някое добро дело. Точно такова добро дело е и кампанията „Облечи дете в нужда“ създадена от нашата управителка Диди Помакова още преди 17-18години. Ще избегнем клишираните обяснение как и защо е решила да я създаде, това е един личен избор и лична кауза предаде на нас, хората от екипът. Ние всички заедно и разбира се благодарение на вас, хората който даряват свойте дрехи, обувки и лични аксесоари усърдно събираме и съхраняваме вашите вещи и също така усърдно и с много любов ги предаваме на децата, който имат нужда от тях. При предаването на ваши лични вещи(дрехи, обувки и други) ние изискваме от вас имена, телефон за връзка и имейл, за нашата база данни , коята база данни ни служи да изпратим информация /снимки/ за вещите който сте дарили, след като помогнем на някое дете с тях. Грамотата за дарение е много важна за нас, малък жест, но от сърце. Правим такава електронна грамота за вас и всеки който се е включил в кампанията, изпращаме я само електронно.

Ето и целият процес накратко:

• Дарили сте своите дрехи;

• Изпратили сме ви електронна грамота;

• Облякли сме някое дете с ваша дреха;

• Изпратили сме ви негова снимка с дрехата или информация къде е отишла дрехата. И когато този процес приключи и имате пълна информация за всичко случило се с дарените от вас дрехи, ОЧАКВАМЕ да се включите отново. И помнете:

Не се заблуждавайте че чуждите проблеми не са ваши ! Утре това може да вашето любимо същество…

Вече 18 години STUDIODIDI и SPA DEMETRA радват деца-абитуриенти в неравностойно положение като им подаряваме тоалет за бала. Ако вие искате да се включите в тази благородна кауза, може да дарите вашата абитуриентска рокля или костюм при нас.

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ “ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА” е традиция, която SPA DEMETRA следва от години. Ние имаме набор от официални тоалети и предлагаме безплатен грим, както и прическа в празничния ден на абитуриенти в нужда.

Ако желаете да дарите ваш официален тоалет или костюм, бижу или да зарадвате дете в нужда, свържете се с нас на телефон: 0888 96 08 01

Направи добро, сподели емоцията от своя специален ден… Всяка дарeнa рокля е възможността едно дете в неравностойно положение да се почувства прекрасно както вие сте се чувствали в този толкова важен за вас ден. Ако искате да преживеете отново тази емоция, виждайки роклята ви да прави щастлив друг освен вас я донесете в Спа Деметра. През 2018г. Ники Кънчев лице на кампанията “Успели българи дават личен пример”, зарадва деца от 15 СОУ “Адам Мицкевич” с 8 тоалета от SPA DEMETRA.

29 деца в неравностойно положение бяха облечени в БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ “ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА” на SPA DEMETRA – 2018г.

34 деца в неравностойно положение / 10 момичета и 14 момчета/ бяха облечени в БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ “ОБЛЕЧИ ДЕТЕ В НУЖДА” на SPA DEMETRA – 2019г.
P.S. Благодаря на хората,които се включиха в кампанията…