4 СЪВЕТА ЗА НОРМАЛНА КОЖА

4 СЪВЕТА ЗА НОРМАЛНА КОЖА

Ако вашата кожа е мека, с фини пори и бледорозов тен, когато се погледнете в огледалото, значи имате нормална кожа. А „нормална“ е термин, който се използва, за да се обясни, че кожата Ви е добре балансирана. Това обаче съвсем не е краят на грижата за вашата кожа. Ето нашите съвети, с които кожата ви дълго време ше е здрава и балансирана:

1. Почиствайте лицето си сутрин и вечер

Редовната дневна и нощна грижа поддържа кожата ви свежа. Не забравяйте също така да нанасяте и подхранващ крем.

2. Масажирайте лицето си, докато си слагате крем

Когато нанасяте крема си за лице, го правете с нежни масажни движения. Така стимулирате кръвообращението.

3. Използвайте специални кремове за кожата около очите против вредните UV лъчи

Също така е важно да отбележим да не забравяте грижата за кожата на очите. Защитата от влиянието на вредните лъчи е от съществено значение при нормалната кожа, за да я запазим за по-дълго такава.

4. Не използвайте продукти, които са за друг тип кожа

Полагайте ежедневна грижа именно за вашия тип кожа – не използвайте продукти, които са за друг тип кожа. Те няма как да имат възможно най-благоприятният ефект за вас, а в някои ситуации дори може да се окажат вредни.

Как СПА Деметра може да ви помогне?

Има редица процедури, които могат да запазят баланса на вашата кожа. Добре известно е, че за да се задържат положителните ефекти върху кожата, трябва да се полагат усилия и да имате съответната дисциплина. Една от задължителните неща е почистването на лицето. В СПА Деметра имаме много голямо разнообразие от методи, които да пробвате.

Особено полезни може да са базисната почистваща терапия и активната кислородна терапия. Последно по ред, но не на последно място по важност, трябва да отбележим и качеството на продуктите, които използвате. Затова препоръчваме специалния хиалуронов крем – с негова помощ поддръжката ще е със значително засилен ефект.

Ако не знаете какво да изберете, винаги може да дойдете в СПА Деметра за безплатна консултация на живо! Може да си запишете час като ни пишете във Facebook или ни звъннете на номер: 0885 877 866