fbpx

Кислородна програма

Хитът на сезона – КИСЛОРОД ЗА КОЖАТА

Ние от SPA DEMETRA създаваме индивидуални програми в серии от 4 до 6 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апаратури, затова Ви предлагаме иновативна кислородна програма. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията, и опита на специалистите в SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA DEMETRA ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Активна кислородна терапия

Интензивна клетъчна терапия под формата на емулсия с една основна, но много важна съставка наречена “синя кръв” заради свойствата и приликата на активната съставка с тази на човешката кръв. Високата концентрация на активната съставка дават възможност на серума не само да оксиженира (дълбочинно зареждане на клетъчните слоеве с кислород) но и да “зареди” и насити клетките на кожата с енергия и хранителни вещества. Благодарение на тази високо технологична активна съставка се активират и презареждат.

ДАЙТЕ НА СВОЯТА КОЖА НУЖНОТО КОЛИЧЕСТВО КИСЛОРОД!

Апарати за КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ на лице и тяло
Кожата ни, както и всички други живи организми, се нуждаят от кислород. Кожата пренася кислород, чрез кръвоносните съдове, като спомага за растежа на здрави клетки. Когато метаболизмът ни е бърз, младата кожа лесно се снабдява с кислород, но с увеличаването на възрастта кръвоносните ни съдове остаряват, способността за поглъщане на кислород намалява, забавя се клетъчният метаболизъм, а кожата започва да увисва, появяват се тъмните петна под очите и т.н.

Базиран на Амплитудната абсорбация под налягане ( PSA ) с технология за генериране на кислород, апаратът концентрира чистият кислород от въздуха до ниво от 95%. Специалните козметични формули и чистият кислород достигат в дълбочинните слоеве на епидермиса с помощта на пулсово кислородно налягане, или чрез нежен кислороден спрей. Кожните клетки получават много кислород, което мигновено повишава биологичната енергия, като се увеличава матаболизмът на кожните клетки. Всичко това води до насищане на кожата с кислород, възвръща влагата, избистря тена, премахва бръчките, увеличава кожната еластичност, като по този начин тя остава млада

Ценa: 65лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Кислородната терапия:

▪ Подмладява и освежава кожата;
▪ Стимулира производството на колаген;
▪ Стимулира дейността на клетката;
▪ Снабдява с кислород, намалва бръчките, свива порите, заздравява кожата;
▪ Намалява пигментацията, подобрява неравния пигмент, избелва кожата;
▪ Увеличава активността на клетките, премахва тъмната кожа, възстановява руменината;
▪ Балансира сухата и мазна кожа, като й действа овлажняващо, уравновесява дейността на мастните жлези и се бори акнето;
▪ Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества.