Кислородна терапия

Кислородна терапия

Кислородна програма

Хитът на сезона – КИСЛОРОД ЗА КОЖАТА

Ние от SPA DEMETRA създаваме индивидуални програми в серии от 4 до 6 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апаратури, затова Ви предлагаме иновативна кислородна програма. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията, и опита на специалистите в SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA DEMETRA ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Пускане на видеото
кислородна терапия

Активна кислородна терапия

Интензивна клетъчна терапия под формата на емулсия с една основна, но много важна съставка наречена “синя кръв” заради свойствата и приликата на активната съставка с тази на човешката кръв. Високата концентрация на активната съставка дават възможност на серума не само да оксиженира (дълбочинно зареждане на клетъчните слоеве с кислород) но и да “зареди” и насити клетките на кожата с енергия и хранителни вещества. Благодарение на тази високо технологична активна съставка се активират и презареждат. Постигането на оптимален резултат налага серия от процедури. Техният брой, а и период, през който ще се извършват зависи от типа и нуждите на кожата Ви. За максимален ефект, броят на процедурите е добре да бъдат минимум 6 – всяка седмица по една. След направеният курс процедури, се препоръчва една профилактична на всеки 3 месеца. За постигане на максимален ефект между микродермабразиото е желателно да направите Колагенова терапия и/или RF. с Диамантена терапия за лице

ДАЙТЕ НА СВОЯТА КОЖА НУЖНОТО КОЛИЧЕСТВО КИСЛОРОД!

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ
Кожата ни, както и всички други живи организми, се нуждаят от кислород. Кожата пренася кислород, чрез кръвоносните съдове, като спомага за растежа на здрави клетки. Когато метаболизмът ни е бърз, младата кожа лесно се снабдява с кислород, но с увеличаването на възрастта кръвоносните ни съдове остаряват, способността за поглъщане на кислород намалява, забавя се клетъчният метаболизъм, а кожата започва да увисва, появяват се тъмните петна под очите и т.н.

Базиран на Амплитудната абсорбация под налягане ( PSA ) с технология за генериране на кислород, апаратът концентрира чистият кислород от въздуха до ниво от 95%. Специалните козметични формули и чистият кислород достигат в дълбочинните слоеве на епидермиса с помощта на пулсово кислородно налягане, или чрез нежен кислороден спрей. Кожните клетки получават много кислород, което мигновено повишава биологичната енергия, като се увеличава матаболизмът на кожните клетки. Всичко това води до насищане на кожата с кислород, възвръща влагата, избистря тена, премахва бръчките, увеличава кожната еластичност, като по този начин тя остава млада. 

Кислородната терапия:

Редовна цена
75 лв.
Резервирайте час

Подходящи терапии в комбинация с Кислородна програма:

ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ