"Да влезеш в обувките на Дядо Коледа"2022г.

"Да влезем в обувките на Дядо Коледа"

“Да влезем в обувките на Дядо Коледа”

Благодарим на всички Вас, които се включихте в кампания “Да влезем в обувките на Дядо Коледа”. Честита Нова Година! Пожелаваме Ви да е мирна и здрава година! Бъдете винаги позитивни и запазете доброта в себе си!
Скъпи дарители, дойде време да направим равносметка за тазгодишната кампания. Безкрайно сме Ви благодарни, че заедно успяхме да осъществим желанията на 1104 деца. 1104 усмихнати деца от цялата с техните мечтани коледни подаръци! Деца, лишени от родителска грижа, настанени в кризисни центрове и деца от наводнените села в област Карлово. Благодарим и на директорите и ръководителите на тези учреждения, които се грижат всеотдайно за децата и младежите. Въпреки многобройните си ангажименти намираха време да отговарят на всичките ни въпроси, за да можем да осъществяваме обратна връзка с Вас. Заедно успяхме да направим малко по-радостна Коледата за деца, настанени в Клиниката по детска кардиология в гр. София, за деца, диагностицирани с левкемия и част от Слънчевите деца на България, живеещи със Синдром на Даун. Общо 45. Думите не могат да изразят нашата благодарност, че се включихте в тази инициатива и накарахте много деца да повярват в Коледните чудеса. Всички те получиха освен физически подаръци и голяма доза енергия, любов и надежда, че не са сами. Всички те също са безкрайно благодарни, че все още има хора, които вярват в тях. Не спирайте! Не спирайте да вярвате, че дори и нещо малко да направите за тях, то за едно дете може да е всичко. Много благодарим и на хората, които се опитаха да ни провалят. Не успяхте. Всички деца, които написаха писмо, получиха подарък, въпреки не спазените обещания от някой дарители. Няма да успеем да отбележим всички хора и фирми, които се включиха, но от името на децата и на целия ни екип: БЛАГОДАРИМ ВИ!

Да влезнем в обувките на Дядо Коледа

Да влезем в обувките на Дядо Коледа

Писмата на деца от наводнените села в област Карлово

Да влезем в обувките на Дядо Коледа

Как протича кампанията

Благотворителна дейност SPA DEMETRA

Писма до Дядо Коледа 2021

Благотворителна дейност SPA DEMETRA

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

Тук е мястото да благодарим на директорите и ръководителите на тези учреждения, които се грижат всеотдайно за децата и младежите и въпреки многобройните си ангажименти намираха време да отговарят на всичките ни въпроси, за да можем да осъществяваме обратна връзка с вас.
Успяхме да направим малко по-радостна Коледата за деца настанени в Клиниката по детска кардиология в гр. София, като и деца диагностицирани с Левкемия и част от Слънчевите деца на България живеещ със Синдром на Даун. Общо 45.
Думите не могат да изразят колко сме Ви благодарни, че се включихте в тази инициатива и накарахте много деца да повярват в Коледните чудеса.
Надяваме се догодина да успеем да осъществим желанията на още много деца с ваша помощ.

ВАШИТЕ ПОДАРЪЦИ ДОСТИГНАХА ДО ДЕЦА НАСТАНЕНИ В:

Благодарствени писма

Да влезнеш в обувките на Дядо Коледа"2022г.
"Да влезнеш в обувките на Дядо Коледа"2022г.
Да влезнем в обувките на Дядо Коледа
Да влезнем в обувките на Дядо Коледа
Да влезнем в обувките на Дядо Коледа
"Да влезнеш в обувките на Дядо Коледа"2022г.
Да влезнем в обувките на Дядо Коледа
Да влезнем в обувките на Дядо Коледа
Да влезнем в обувките на Дядо Коледа