Delicatessen - селекция от СПА ритуали

ШОКОЛАДОВО ФОНДЮ И СУФЛЕ С АРОМАТ НА КАФЕ

DELICATESSEN

Цел: Редуциране – тяло. Засилва кръвообращението и микроциркулацията. Заздравява стените на капилярите и стимулира отстраняването на едемите. Благоприятства липолизата и спомага за правилното дрениране. Заздравява тъканите посредством витамините. Активни вещества: термална вода – успокоява и освежава; папаин – кератолитично действие; какао и кафе – ускорява едновременно намаляването на обема, тонизирането и стягането на кожата; грейпфрут – анти-оксидантен и почистващ ефект.

ВАНИЛИЯ И КОКОС

Delicatessen - селекция от СПА ритуали
Цел: Регенерация – тяло. Засилва кохезията на поддържащата тъкан. Подхранва, хидратира, омекотява и успокоява. Заздравява, стяга и регенерира. Активни вещества: термална вода – успокоява и освежава; мед и кокос – омекотява, репарира; ориз – анти-оксидант, себорегулатор; овес и ванилия – хидратиращ, деконгестивен и успокояващ ефект; соя – подобрява еластичността, стяга и заздравява тъканите; зелен чай – анти-оксидантен и репариращ ефект.

ТЕРМАЛНА КОМБИНАЦИЯ НА ЦИТРУСИ В ЧЕРВЕНО ВИНО

DELICATESSEN
Цел: Почистване и детоксикация – тяло. Регулация на клетъчната обмяна. Ускоряване на процеса на изхвърляне на токсините. Подобряване на общия вид на кожата. Активни вещества: термална вода – успокоява и освежава; зелен лимон, сладък портокал и грейпфрут – анти-оксидантен, почистващ ефект; червено вино и гроздови семки – активира кръвообращението; какао и кафе – ускорява едновременното намаляване на обема, тонизиране и стяга кожата.

ТЕРМАЛЕН ЗЪРНЕН МИКС СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ

Цел: Стяга, защитава кожата и предпазва от фотостареене. Възстановява плътността й, заличава мимическите линии. Подобрява капацитета на кожата да задържа вода. Активни вещества: термална вода – успокоява и освежава; папаин – кератолитично действие; ориз – анти-оксидант, себорегулатор; овес – омекотява, защитава; соя – подобрява еластичността, стяга и заздравява тъканите; зелен чай – анти-оксидантен и репариращ тъканите ефект; масло от авокадо – дермопротекторни, хидратиращи и емолиентни свойства.

ТЕРМАЛНА НАСЛАДА С ЯГОДИ И МАРАКУЯ

Цел: Снабдява кожата с витамини и минерали с тонизиращи, и хидратиращи свойства. Балансира хидро-липидната мантия, поддържа влагата. Регенерира и защитава кожата. Активни вещества: термална вода – успокоява и освежава; папаин – кератолитично действие (ексфолиация); ягоди и маракуя – хидратация и омекотяване; кисело мляко – подхранва и витализира.

ДЕЛИКАТНА СЕЛЕКЦИЯ, ПОТОПЕНА В МУС ОТ КИСЕЛО МЛЯКО

Цел: Хидратация – тяло. Подобрява капацитета на кожата да задържа вода. Стимулира метаболизма. Реструктурира, защитава. Активни вещества: термална вода – успокоява и освежава; мед и кокос – омекотява, репарира; ягоди и маракуя – хидратация и омекотяване; овес и ванилия – хидратиращ и деконгестивен ефект; кисело мляко – подхранва и витализира.
Масаж с Кислород - Успокоява Мускулната Болка.

1. Успокоява Мускулната Болка.

Ако мускулите те болят след фитнес тренировка или физическо натоварване, то масажа с Кислород е едно добро решение. Спомага за подобряване на циркулацията на кръвта, тъй като при масажните движения тъканите се отпускат и до тях достига повече кислород, което пък от своя страна помага за разнасянето и намаляването на мускулната болка. 
Масаж с Кислород, Успешно се бори с безпокойството и депресията.

2. Успешно се бори с безпокойството и депресията.


Масажа с Кислород е сигурно бягство от ежедневния стрес, едно истинско блаженство, което може да подарите на организма си. По време на масажа с Кислород, освен че тялото ти и мускулите се отпускат, съзнанието се изчиства от постоянните ежедневни тревоги и негативни мисли, които ни съпътстват и изтощават през целия ден. Масажът с Кислород е почивка и за ума. Успешно се бори с безпокойството и депресията, заради феноменалната комбинация от Кислород и магнезий. 

Масаж с Кислород, Покачва нивото на Магнезий в организма.

3. Покачва нивото на Магнезий в организма.

Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Един от начините е чрез масаж с Кислород. 
МАСАЖ С КИСЛОРОД

4. Неправилните позиции пред постоянното стоене на компютъра. Противодейства на вредите, които стоенето на стола през деня може да Ви причини.

Всички ние прекарваме над 80% от работния си ден, стоейки зад бюро. В следствие на обездвижването и неправилните стойки на неудобните офис столове, често може да се появи остра болка в раменете и врата. А, когато всичко това е допълнено и с неудобна възглавница в домашни условия, може да доведе до болки по целия гръб. Масажът с Кислород, противодейства на вредата, която седенето в една и съща поза продължително време създава, може да си спестите липсата на подобен дискомфорт, чрез едночасов масаж с Кислород в wellness център SPA DEMETRA.
Масаж с Кислород, Подобрява качеството на съня.

5. Подобрява качеството на съня.

Масажът с Кислород благоприятства добрия сън, но също толкова успешно помага и на тези, които с часове изпитват трудност при заспиване. Ако имаш познат, който трудно взема необходимата си почивка, то ваучер за масаж с Кислород е чудесно решение. 
Масаж с Кислород, Облекчава главоболието.

6. Облекчава главоболието.

Масажа с Кислород облекчава глабоволието, намалява честотата на проявление на болка и напрежение в главата. Масажът на скалпа с Кислород е особено подходяща при хронични болки в областта на главата като мигрена. Следващият път, когато имаш главоболие, резервирай час в SPA DEMETRA.т правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Един от начините е чрез масаж с Кислород.

Масаж с магнезиево олио увеличава многократно ефекта:

Цена цяло тяло
100 лв.
38 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Лечебен масаж

Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масаж с билки

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама