Огнен масаж

ОГНЕН ( ИМПЕРАТОРСКИ ) МАСАЖ

Огнен ( Императорски ) масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява стреса и има за цел предпазване от болести и поддържане на тялото здраво. Масажът преминава през две фази– антистрес масаж с билки и олио. Масажът има за цел да регулира нормалното функциониране на вътрешните органи. Масажът използва техники, за да възстанови равновесието във функционирането на даден орган и така съответно се постига лечебен и поддържащ здравето ефект. Втората фаза е огнен финал. Резултатът е изключителен, повишава се температурата на тялото в третираната зона, при което се атакуват болните зони.
Пускане на видеото

АНТИЦЕЛУЛИТЕН ОГНЕН МАСАЖ


Огнен антицелулитен масаж или Масаж – фламбе гарантирано намалява обиколката на талията, бедрата и ханша. Това е възможно най-добрият и най-бърз начин за отстраняване на нежелания целулит.

Масажът преминава през две фази– антицелулитен масаж със дрениращо антицелулитно олио. С негова помощ може да се изгладят целулитните несъвършенства. Мануалният масаж спомага за премахване на подкожния слой мазнини под формата на целулитни образувания. Прави се по специална техника и с помощта на етерични масла, като по този начин подобрява кръвообращението и подпомага изгарянето на мазнините., Втората фаза е огнен финал. При огнената терапия концентрирано се повишава температурата на тялото в третираната зона, при което се атакуват мастните депа. Резултатът от нея е изключителен – при някои клиенти – намаление на обиколката до 4-5 см още при първа процедура. Препоръчват се минимум 10 процедури 2 пъти в седмицата, за максимални резултати, в комбинация с терапия Гипс Клин, Fit Shape.

Цена цяло тяло
98 лв.
35 лв./ 1 зона
Резервирайте час

Най-продаваните ни топли масажи:

Масаж с хималайска сол действа, чрез използване на нерафинирани камъни от хималайска сол, които се нагряват до 70°C. Топлината, генерирана от камъните на солта ускорява кръвообращението.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Абсолютно натурален восъчен продукт за масаж, състоящ се от соев и пчелен восък, както и кокосово масло. В резултат на топенето, свещта се превръща в топло течно масло, с което позволява бързо постигане на пълно отпускане, премахване на стрес и преумора и подобряване на работоспособността.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ