Лунна програма за отслабване

Лунна програма за отслабване

Какво представлява лунната програма за отслабване?

Лунна програма за отслабване

Пакет от 4 антицелулитни терапии с отслабващ ефект,

Луната влияе върху почти всички процеси в тялото на човека. Този факт се дължи на това, че голяма част от организма ни е съставен от вода. Затова ние създадохме за нашите клиенти терапия за регулация на теглото, според фазите на луната. Лунната терапия е детоксикираща, стриктно ръководена от лунните фази, с която лесно можем да се отървем от няколко излишни килограма, да се преборим с целулита и да направим толкова полезната детоксикация на организма си. Това е една чудесна терапия за поддръжка на вече разградените мастни клетки, както и за индивидуална пакетна процедура. При настъпване на дадена фаза на луната е необходимо в рамките на 24 часа да се направи  Лунна Тибетска програма за oтслабване. Добрата комбинация е с прием на голямо количество течности: вода, чай и пресни сокове.

Красота от Тибет в SPA DEMETRA
Тибетската медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. В производстото на продуктите от новата Тибетска серия в SPA DEMETRA се използват екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени моменти на времето, според лунния календар.

ЛУННА ТИБЕТСКА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

4. Фази на луната


Пакета от 4 терапии трябва да се направи в момента, в който Луната навлезе в една от четирите си фази, не по късно от едно денонощие. 

Новолуние – Oтслабваща терапия;
Първа четвърт – Антицелулитна терапия;
Пълнолуние – Детоксикираща терапия;
Последна четвърт – Моделираща терапия. 

Лунна програма за отслабване

Новолуние

По време на Новолунието (+/- два дни), Луната се намира между Земята и Слънцето, в астрологическата позиция съвпад, което я прави невидима за нас. През този период (0-3 дни след Новолунието), природата очаква раждането на Луната. Тя се вижда като тънък сърп. Погълнатите по време на хранене вещества, соли и витамини се усвояват пълноценно. Всички процеси и области подвластни на Луната се намират в подем.

Първа четвърт

Тази фаза на Луната настъпва, когато тъмната и светлата част на Луната се изравнят. Светлината е толкова силна, колкото и тъмнината, мъжкото начало се изравнява с женското, което води до борба за надмощие. Този период трае 12 ч. преди и 12ч. след точния момент на фазата Първа четвърт. 

Пълнолуние

Пълнолунието продължава два дни преди и два дни след точната фаза. Луната е осветена изцяло от слънчевите лъчи. Всички физиологични процеси протичащи в организма се намират в своя максимум. Организмът започва да се чисти и да изхвърля ненужните вещества. Периодът е отличен за започване на диети и детоксикация на тялото.

Последна четвърт

В този период, който трае 12 ч. преди и 12ч. след точния момент на Лунната фаза, тъмната и светлата половини на Луната отново се изравняват. В човека се наблюдава емоционален и физически спад, успокоение, безразличие, слаба сексуалност, липса на вдъхновение. Периодът е благоприятен за почивка, spa релакс терапии, сауна, парна баня и ароматотерапия.

Веднага след обилното похапване по празниците е добре да помислим и за работещ режим на хранене. Такъв е лунната диета

По време на Лунната диета ПРИЕМАЙТЕ:
– вода (минерална или изворна);
– чай (с мед или стевия);
– прясно изцедени плодови или зеленчукови сокове.

По време на Лунната диета НЕ ПРИЕМАЙТЕ:
– твърди храни;
– алкохол;
– кафе (не е препоръчително, но не е категорично забранено);
– цигари.

Лунната Тибетска програма въздейства върху организма по следните начини:

Цена 4 фази
220 лв.
60 лв./ 1 фаза
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж

4 ТОП метода за моделиране на тялото

Терапия Гипс Клин за моделиране на цялото тяло /1 терапия – действие в 6 направления/ Терапия Гипс Клин, дава моментални резултати.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Гипс клин

EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране. Aпаратът оформя тялото като предизвиква мускулите да се свиват, подкожните мазнини се изгарят и кожата се стяга.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

EM Shape Duo

Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

BTL