fbpx

Лунна Тибетска програма за отслабване

Красота от Тибет в SPA DEMETRA

Тибетската медицина и медитация имат повече от 5500-годишна традиция. В производстото на продуктите от новата Тибетска серия в SPA DEMETRA се използват екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определени моменти на времето, според лунния календар.

Пакет от 4 антицелулитни терапии с отслабващ ефект,

Какво представлява лунната програма за отслабване?
Луната влияе върху почти всички процеси в тялото на човека. Този факт се дължи на това, че голяма част от организма ни е съставен от вода. Затова ние създадохме за нашите клиенти терапия за регулация на теглото, според фазите на луната. Лунната терапия е детоксикираща, стриктно ръководена от лунните фази, с която лесно можем да се отървем от няколко излишни килограма, да се преборим с целулита и да направим толкова полезната детоксикация на организма си. Това е една чудесна терапия за поддръжка на вече разградените мастни клетки, както и за индивидуална пакетна процедура. При настъпване на дадена фаза на луната е необходимо в рамките на 24 часа да се направи процедурата. Добрата комбинация е с прием на голямо количество течности: вода, чай и пресни сокове.

Пакета от 4 терапии трябва да се направи в момента, в който Луната навлезе в една от четирите си фази, не по късно от едно денонощие.
Новолуние – Oтслабваща терапия;
Първа четвърт – Антицелулитна терапия;
Пълнолуние – Детоксикираща терапия;
Последна четвърт – Моделираща терапия.

Новолуние
По време на Новолунието (+/- два дни), Луната се намира между Земята и Слънцето, в астрологическата позиция съвпад, което я прави невидима за нас. През този период (0-3 дни след Новолунието), природата очаква раждането на Луната. Тя се вижда като тънък сърп. Погълнатите по време на хранене вещества, соли и витамини се усвояват пълноценно. Всички процеси и области подвластни на Луната се намират в подем.

Първа четвърт
Тази фаза на Луната настъпва, когато тъмната и светлата част на Луната се изравнят. Светлината е толкова силна, колкото и тъмнината, мъжкото начало се изравнява с женското, което води до борба за надмощие. Този период трае 12 ч. преди и 12ч. след точния момент на фазата Първа четвърт.

Пълнолуние
Пълнолунието продължава два дни преди и два дни след точната фаза. Луната е осветена изцяло от слънчевите лъчи. Всички физиологични процеси протичащи в организма се намират в своя максимум. Организмът започва да се чисти и да изхвърля ненужните вещества. Периодът е отличен за започване на диети и детоксикация на тялото.

Последна четвърт
В този период, който трае 12 ч. преди и 12ч. след точния момент на Лунната фаза, тъмната и светлата половини на Луната отново се изравняват. В човека се наблюдава емоционален и физически спад, успокоение, безразличие, слаба сексуалност, липса на вдъхновение. Периодът е благоприятен за почивка, spa релакс терапии и ароматотерапия.

Лунната Тибетска програма въздейства върху организма по следните начини:

• пречиства организма от шлаките и токсичните вещества;
• детоксикира цялото тяло;
• моделира тялото;
• бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри чрез въздействие на клетките в дълбочина;
• бори се с целулита;
• оказва благотворно влияние върху храносмилателната система;
• стимулира отслабването.

Цена: 220лв.

Резервирайте час: 0885 877 866