Масаж с витамин С

Масаж с витамин С

Ако ежедневието Ви е изключително натоварено, нямате време за себе си и искате да се освободите от стреса. То Вие имате нужда от анти-стрес преживяване в градска среда, ние от SPA DEMETRA Ви предлагаме масаж с витамин С: портокал, лимон или мандарина. Чудите се къде да се отървете от стреса и напрежението, но нямате време да избягате от града? Заповядайте в единственото DAY SPA на масаж в градска среда, за да се насладите на плодовото изкушение, наситено с витамин C, което ще Ви тонизира и енергизира! Aроматът на портокал, лимон или мандарина може да релаксира съзнанието Ви, да освежи тялото Ви и да пренесе духа Ви в екзотичен рай!
Масажният крем е богат на молекули кислород, Витамин С и магнезий. Tой се препоръчва за хора с мускулни схващания, крампи, страдащи от безсъние, безпокойство, напрежение и други. Молекулите кислород попадащи в тялото тонизират мускулите и ги обогатяват с кислород. Витамин С в комбинация с магнезия предотвратяват напрежението и безпокойството. След един такъв масаж тялото на клиента е отпочинало, тонизирано и заредено с комплекс от активни съставки.

Най-продавания масаж в SPA DEMETRA за 2017 и 2018г. Портокаловото масло стимулира клетъчната обмяна и обновява кожата. Богат на витамин С, един от най силните антиоксиданти. Това е анти-стрес масаж, който се прилага за премахване на умората, напрежението и стресът /бичът на 21-век/, под звуците на релакс музика, приглушена светлина…

Цена: 50лв./50мин

Резервирай час: 0885 877 866

Масаж с кислород, магнезий и витамин С

Нов комбиниран масажен продукт, който не само ще насити кожата с кислород, но благодарение на ново-добавената формула с витамин С под формата на портокал и магнезий, ще насити кожата с антиоксидант подготвяйки я за зимата. Магнезия на свой ред ще облекчи спазмите в мускулите, както и болките в ставите и костите. Комбинацията от трите активни съставки премахва и неприятното щипкане от магнезия, подхранва и хидратира кожата на цялото тяло.

Успокоява мускулната болка – Ако мускулите те болят след тренировка във фитнеса, физическо натоварване или неправилна стойка, масажът е добро решение. Спомага за подобряване на кръвообращението и отпускане на тъканите и мускулните влакна. Масажът е добро средство за укрепване на здравето и постигане на физическа и душевна хармония.

Успешно се бори с безпокойството и депресията – Масажът е мощно терапевтично средство срещу депресия и стрес. Действа благоприятно, като ни помага да се отпуснем в едно истинско блаженство. По време на масажа тялото и съзнанието се отпускат от ежедневния стрес и негативни мисли. Подобрява се проводимостта и се успокоява регенерацията на периферните нерви. Балансира се тонуса на вегетативната нервна система. Масажът предотвратява нарушения баланс на организма.

Покачва нивото на магнезий и витамин С в организма – магнезият е един от многото основни минерали в организма. Липсата му води до мускулни схващания, крампи, депресия и нервно напрежение. Той се усвоява най – добре чрез кожата, защото тя е най – големият орган в човешкото тяло. Магнезият може да се набави в организма чрез масаж с кислород, магнезий и витамин С , като той намалява мускулните схващания и редуцира стреса и умората.

Физическа хармония – неправилната позиция на работното място може да ни причини болки в гърба, кръста, ръцете и областта на врата. 80 % от хората прекарват работния си ден стоейки пред компютъра. Масажът предотвратява дискомфорта, на който сме подложени в ежедневието  си. Действа отпускащо като подобрява кръвообращението и лимфообращението, разнасянето на отоци. Той е единствено средство с голямо приложение в профилактиката и лечението на редица заболявания. Масажът е добро средство за укрепване на здравето и постигане на физическа и душевна хармония.

Подобрява качеството на съня – Масажът благоприятства добрия сън, но също така помага успешно да се справим с трудното заспиване. Под механичното дразнене върху нервните рецептори води до релаксиране или тонизиране на мускулната и нервната система.

Облекчава главоболието – Чрез масажа на врата може да се облекчи главоболие.