Масаж с витамин С

Масаж с витамин С


Масаж с витамин С

Ако ежедневието Ви е изключително натоварено, нямате време за себе си и искате да се освободите от ежедневният стрес. То Вие имате нужда от анти-стрес преживяване в градска среда, ние от SPA DEMETRA Ви предлагаме масаж с витамин С: портокал, лимон или мандарина. Чудите се къде да се отървете от стреса и напрежението, но нямате време да избягате от града? Заповядайте в единственото DAY SPA на масаж в градска среда, за да се насладите на плодовото изкушение, наситено с витамин C, което ще Ви тонизира и енергизира! Aроматът на портокал, лимон или мандарина може да релаксира съзнанието Ви, да освежи тялото Ви и да пренесе духа Ви в екзотичен рай!
Масажният крем е богат на молекули кислород, Витамин С и магнезий. Tой се препоръчва за хора с мускулни схващания, крампи, страдащи от безсъние, безпокойство, напрежение и други. Молекулите кислород попадащи в тялото тонизират мускулите и ги обогатяват с кислород. Витамин С в комбинация с магнезия предотвратяват напрежението и безпокойството. След масаж с витамин С тялото на клиента е отпочинало, тонизирано и заредено с комплекс от активни съставки.

Цена цяло тяло
86 лв.
48 лв./частичен
Резервирайте час
Цена цяло тяло
159 лв.
75 лв./частичен
Резервирайте час

Масаж С Кислород, Магнезий И Витамин С


Нов комбиниран масажен продукт, който не само ще насити кожата с кислород, но благодарение на ново-добавената формула с витамин С под формата на портокал и магнезий, ще насити кожата с антиоксидант подготвяйки я за зимата. Магнезия на свой ред ще облекчи спазмите в мускулите, както и болките в ставите и костите. Комбинацията от трите активни съставки премахва и неприятното щипкане от магнезия, подхранва и хидратира кожата на цялото тяло.

Най-продавания масаж в SPA DEMETRA за 2018 и 2020г. Портокаловото масло стимулира клетъчната обмяна и обновява кожата. Богат на витамин С, един от най силните антиоксиданти. Това е анти-стрес масаж, който се прилага за премахване на умората, напрежението и стресът /бичът на 21-век/, под звуците на релакс музика, приглушена светлина. Виж спа менюто ни от масажи.

Масаж с Кислород - Успокоява Мускулната Болка.

1. Успокоява Мускулната Болка.


Ако мускулите те болят след 
тренировка във фитнеса, физическо натоварване или неправилна стойка, масажът е добро решение. Спомага за подобряване на циркулацията на кръвта, тъй като при масажните движения тъканите се отпускат и до тях достига повече кислород, което пък от своя страна помага за разнасянето и намаляването на мускулната болка. Спомага за подобряване на кръвообращението и отпускане на тъканите и мускулните влакна. Масажът е добро средство за укрепване на здравето и постигане на физическа и душевна хармония. 

Масаж с Кислород, Успешно се бори с безпокойството и депресията.

2. Успешно се бори с безпокойството и депресията.

Масажът е мощно терапевтично средство срещу депресия и стрес. Действа благоприятно, като ни помага да се отпуснем в едно истинско блаженство. По време на масажа тялото и съзнанието се отпускат от ежедневния стрес и негативни мисли. Подобрява се проводимостта и се успокоява регенерацията на периферните нерви. Балансира се тонуса на вегетативната нервна система. Масажът предотвратява нарушения баланс на организма. 
Масаж с Кислород, Покачва нивото на Магнезий в организма.

3. Покачва нивото на Магнезий и витамин С в организма.


Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Един от начините е чрез масаж с Кислород. Липсата му води до мускулни схващания, крампи, депресия и нервно напрежение. Той се усвоява най – добре чрез кожата, защото тя е най – големият орган в човешкото тяло. Магнезият може да се набави в организма чрез масаж с кислород, магнезий и витамин С , като той намалява мускулните схващания и редуцира стреса и умората.

Масаж с витамин С-Физическа хармония-спа-деметра

4. Физическа хармония

неправилната позиция на работното място може да ни причини болки в гърба, кръста, ръцете и областта на врата. 80 % от хората прекарват работния си ден стоейки пред компютъра. Масажът предотвратява дискомфорта, на който сме подложени в ежедневието си. Действа отпускащо като подобрява кръвообращението и лимфообращението, разнасянето на отоци. Той е единствено средство с голямо приложение в профилактиката и лечението на редица заболявания. Масажът е добро средство за укрепване на здравето и постигане на физическа и душевна хармония.
Масаж с Кислород, Подобрява качеството на съня.

5. Подобрява качеството на съня.

Масажът с Кислород благоприятства добрия сън, но също толкова успешно помага и на тези, които с часове изпитват трудност при заспиване. Ако имаш познат, който трудно взема необходимата си почивка, то ваучер за масаж с Кислород е чудесно решение. Масажът благоприятства добрия сън, но също така помага успешно да се справим с трудното заспиване. Под механичното дразнене върху нервните рецептори води до релаксиране или тонизиране на мускулната и нервната система.
Масаж с Кислород, Облекчава главоболието.

6. Облекчава главоболието.

Масажа с Кислород облекчава глабоволието, намалява честотата на проявление на болка и напрежение в главата. Масажът на скалпа с Кислород е особено подходяща при хронични болки в областта на главата като мигрена. Следващият път, когато имаш главоболие, резервирай час в SPA DEMETRA. Масажът благоприятства добрия сън, но също така помага успешно да се справим с трудното заспиване. Под механичното дразнене върху нервните рецептори води до релаксиране или тонизиране на мускулната и нервната система./span>

Ползите от витамин С:

4 oт най-предпочитаните ни услуги с витамин С :

Портокала е богат на витамин С. Ваната с витамин С може да помогне за облекчаване на умората след тежък работен ден и/или след активен спорт.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Търсите най-подходящия подарък? Искате да зарадвате Вашата съпруга, гадже или приятелка? Чудите се какво да изберете?… SPA DEMETRA предлага SPA DAY пакет, едно неповторимо изживяване за един релаксиращ ден.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ