Дезинкрустираща терапия

Дезинкрустираща Терапия
Дезинкрустираща терапия за свиване на порите

Имате мазна кожа на лицето и разширени пори? В SPA DEMETRA имат решение…. опитай Стоп себум, специално за свиване на пори – Дезинкрустираща терапия. Широките пори на кожата често се срещат при мазна, проблемна и грапава повърхност, но вече съществува експресна терапия за свиване на порите и заглаждане на епидермиса. Почиства в дълбочина, регенерира и изглажда кожата, регулира диаметъра на пората и оставя меко усещане върху кожата. Дезинкрустиращата терапия спомага за премахването на комедони от всякакви типове кожа, включително и при най-чувствителните. Може да се прилага веднъж или два пъти седмично в комбинация и/или самостоятелно с почистване на лице, до достигане на желания резултат в продължение на 6 месеца. След 6 месеца е препоръчително да се прави по една терапия в месеца за поддръжка. Подходяща, както за дамите така и за силният пол.

Дезинкрустираща Терапия

Дезинкрустираща терапия:

Интересни факти:

Дезинкрустираща терапия за свиване на порите

Интензивна Дезинкрустираща терапия за свиване на порите


Интензивна терапия, който значително усъвършенства външния вид на вашата кожа видимо намалявайки порите само след един курс от 8 терапии в козметчната кабина. Терапията осигурява полирана повърхност на вашата кожа. Само след една употреба ще можете да видите и да усетите “Уау” ефекта. Кожата е кадифено гладка и мека и порите са забележимо по-малко видими и стегнати. В първата си фаза, терапията преминава през ексфолиращ етап, който работи нежно с патентовани, не-киселинни съставки, възстановяващи повърхностния слой. Така че можете да се насладите на професионална процедура с трайни резултати, дори да имате чувствителна кожа. Ако се направи втори курс, вие ще видите продължаващо подобрение в това как кожата ви се чувства и как изглежда, а порите свити в дълбочина. За максимален резултат е препоръчително да има предходна процедура с един от методите за почистване на лице.

Интензивна Дезинкрустираща терапия за свиване на порите Действие:

Редовна цена
65 лв.
Резервирайте час

4 програми за почистене на кожата без пара, без болка:

Аква пилинг Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути и има мигновен ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Методи за почистване на лицето в козметичния кабинет. КОЙ е най-подходящият за ВАС? Запиши своята безплатна диагностика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
БИЛКОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ Козметичните препарати на билкова основа са най-доброто средство за разкрасяване. Билковото почистване оказва комплексно въздействие върху кожата на лицето – почиства, стимулира клетъчния обмен, предотвратява изсушаването на кожата
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ