fbpx

Дезинкрустираща терапия

Дезинкрустираща терапия за свиване на порите

Имате мазна кожа на лицето и разширени пори? В SPA DEMETRA имат решение…. опитай Стоп себум, специално за свиване на пори – Дезинкрустираща терапия. Широките пори на кожата често се срещат при мазна, проблемна и грапава повърхност, но вече съществува експресна терапия за свиване на порите и заглаждане на епидермиса. Почиства в дълбочина, регенерира и изглажда кожата, регулира диаметъра на пората и оставя меко усещане върху кожата.Дезинкрустиращата терапия спомага за премахването на комедони от всякакви типове кожа, включително и при най-чувствителните. Може да се прилага веднъж или два пъти седмично в комбинация и/или самостоятелно с почистване на лице, до достигане на желания резултат в продължение на 6 месеца. След 6 месеца е препоръчително да се прави по една терапия в месеца за поддръжка. Подходяща, както за дамите така и за силният пол.

Имате мазна кожа на лицето и разширени пори, в SPA DEMETRA имат решение…. опитай Стоп себум, специална терапия за свиване на пори – Дезинкрустация. Широките пори на кожата често се срещат при мазна, проблемна и  грапава повърхност, но вече съществува експресна  терапия за свиване на порите и заглаждане на епидермиса. Почиства в дълбочина, регенерира и изглажда кожата, регулира диаметъра на пората и оставя меко усещане върху кожата Терапията спомага за премахването на комедони от всякакви типове кожа, включително и при най-чувствителните.
Може да се прилага веднъж или два пъти седмично в комбинация и/или самостоятелно с почистване на лице, до достигане на желания резултат в продължение на 6 месеца. След 6 месеца е препоръчително една терапия в месеца поддръжка. Подходяща за мъже.

Дезинкрустираща терапия:
• Спомага за безболезнено почистване на комедони.
• Почистваща формула за всички типове кожа.
• Намалява  диаметъра на пората.
• Регулира омазняването на кожата.
• Оптимизира премахването на мъртвите клетки и стимулира клетъчното дишане.


Интензивна Дезинкрустираща терапия за свиване на порите

 

Интензивна терапия, който значително усъвършенства външния вид на вашата кожа видимо намалявайки порите само след един курс от 8 терапии в козметчната кабина. Терапията осигурява полирана повърхност на вашата кожа. Само след една употреба ще можете да видите и да усетите “Уау” ефекта. Кожата е кадифено гладка и мека и порите са забележимо по-малко видими и стегнати. В първата си фаза, терапията преминава през ексфолиращ етап, който работи нежно с патентовани, не-киселинни съставки, възстановяващи повърхностния слой. Така че можете да се насладите на професионална процедура с трайни резултати, дори да имате чувствителна кожа. Ако се направи втори курс, вие ще видите продължаващо подобрение в това как кожата ви се чувства и как изглежда, а порите свити в дълбочина.

Действие:

• Мигновенни ретекстуриращи резултати, подобни на професионална лазерна процедура.
• Ексфолира с нежен пилинг, така че грубата /мъртва/ кожа става гладка и кадифена.
• Подхранва кожата в дълбочина в повърхностните слоеве, за да я направи по-силна и да намали външния вид на порите.
• Видими и значителни резултати още при първият кърс от 8 терапии.
• Оставя вашата кожа подмладена и усъвършенствана, с един безупречен, младежки вид, за всеки тип кожа.

Интересни факти:

• 98% от жените и мъжете, участвали в тестовете са съобщили, че кожата им е станала по-мека и по-гладка с течение на времето.
• 80% от силният пол, участвали в тестовете са съобщили, че външния вид на техните пори е бил подобрен още след първата употреба.
• Клиничните тестове показват намаляване на порите до 62% за 4 седмици.
• Абсорбира омазняването за дъкго време.

Ценa: 60лв.

Резервирайте час: 0885 877 866